Sari la conținut

Magda Drăghici, de 54 de ani, Ion Garbis, de 57 de ani, şi Ştefan Lungu Balogh, de 55 de ani,  sunt cei trei oameni care şi-au pierdut viaţa în cumplitul accident provocat de Şerban Huidu. De zece ani, Magda Drăghici şi Ion Garbis formau un cuplu împlinit, din toate punctele de vedere. "Nu erau căsătoriţi oficial, fiecare mai fusese o dată căsătorit şi probabil se temeau de încă un eşec. Dar altfel erau soţ şi soţie, chiar dacă stăteau separat, fiecare avea casa lui. El avea chiar mai multe, însă locuia într-un apartament de pe strada Castelului, iar ea avea un apartament într-un complex rezidenţial de la marginea oraşului", a povestit Cristina Lapis, prima soţie a lui Ion Garbis, pentru gandul.info.
De profesie ingineri, foşti colegi de serviciu la Întreprinderea "Hidromecanica", Magda Drăghici şi Ioan Garbis, gestionau de mai bine de zece ani,  o afacere de succes. Magda Drăghici a lasat în urmă o fiică, care lucrează la o reputată firmă de IT din Bucureşti. "Păcat că Magda n-a mai apucat să o vadă mireasă şi la casa ei, cum îşi dorea atât de mult" a povestit Marius, un prieten al cuplului, pentru gandul.info.
Ştefan Lungu Balogh, şoferul Loganului, care a murit pe loc era angajat la firma celor doi. "Era omul lor de bază în firmă, făcea de toate, era şi bun meseriaş, se pricepea la mai multe meserii şi era şi un om în care puteai avea toată încrederea. Locuia tot pe strada Castelului, nu departe de casa lui Nini şi era şi el un om sportiv, cu greu îi dădeai 55 de ani", a precizat domnul Marius. Duminică,  cei trei mergeau la Otopeni pentru a întâmpina un partener de afaceri din străinătate.  (L.A.)

Comentarii

Ultimă oră