Sari la conținut

Poiana Braşov, staţiunea cu cele mai mari tarife de Revelion

Pentru Revelionul din 2012, cinci zile în Poiana Braşov se vând cu peste 900 de euro, în timp ce la hotelurile de pe Valea Prahovei sejururile de trei zile costă până în 300 de euro, anunţă www.zf.ro

Cele mai multe oferte pentru sejururile de Revelion în staţiunea Poiana Braşov sunt de patru sau cinci nopţi. O vacanţă de cinci nopţi într-un hotel de trei stele din Poiana Braşov, hotelul Royal, costă 3800 de lei (904 euro), un loc într-o cameră dublă, şi 5500 de lei (1309 euro) într-un apartament în regim de demipensiune. În tarif intră şi cina festivă.

Mai ieftin pe Valea Prahovei

Tot pentru Revelionul 2012, trei nopţi de cazare într-un hotel de trei stele, pe Valea Prahovei, cu mic dejun inclus şi prânz de tip bufet şi masă de Revelion costă 1200 de lei (285 euro) de persoană în staţiunea Predeal la hotelul Eden, potrivit ofertei promovate de hotel pe site-urile turistice. În Sinaia, tot la un hotel de trei stele, un sejur de trei nopţi, costă 925 de lei (220 euro), un loc într-o cameră dublă, şi 1116 lei (265 euro), un loc într-un apartament), potrivit unei oferte a hotelului de trei stele Bucegi. În Bucegi, la un hotel de trei stele, preţul unui sejur de trei nopţi, cu mic dejun şi cină festivă de Revelion, este 1085 de lei (258 euro), potrivit ofertei hotelului Alexandros.

Comentarii

Ultimă oră