Sari la conținut

În Antalya a plouat în continuu în zilele trecute, astfel că programul de pregătire al echipei de marţi dimineaţă a suferit modificări.

Jucătorii braşoveni au efectuat dimineaţa un antrenament, pe două grupe, la sala de forţă a Hotelului Papillon Ayscha. „Vremea s-a înrăutăţit, astfel că am fost nevoiţi să facem prima şedinţă de pregătire la sala de forţă. Din păcate, dacă vremea nu se va îmbunătăţi, nu vom putea juca amicalul de miercuri cu formaţia FC Slovacko”, a declarat antrenorul Marius Şumudică, pentru site-ul oficial al echipei FC Braşov.
Galben-negrii au obţinut trei victorii, 2-0 cu Torpedo Kutaisi (Georgia), 3-2 cu Sigma Olomuc (Cehia) şi 2-0 cu Slavia Sofia (Bulgaria) şi au terminat o partidă la egalitate, 1-1 cu GKS Belchatow (Polonia).
Vrea să redevină golgheter. Atacantul Attila Hadnagy a avut un tur de campionat dezamăgitor, în care nu a reuşit să marcheze niciun gol. Atacantul braşovean a „spart gheaţa” în meciul amical cu Slavia Sofia, în care a marcat un gol. Vârful stegarilor este convins că această reuşită poate însemna un nou început pentru el.
„Mă bucur că am reuşit să marchez, chiar dacă a fost un gol marcat într-un meci amical. Cred că acest gol poate însemna revenirea mea şi sper să o ţin tot aşa. În pregătiri am jucat bine, iar acest lucru îmi dă multă încredere. Prima parte a campionatului a fost cea mai dezamăgitoare din cariera mea, am jucat puţin, dar au fost şi alte probleme despre care nu vreau să vorbesc. A trecut, şi pentru mine este un nou început. Îmi doresc enorm ca în retur să redevin jucătorul care am fost în urmă cu caţiva ani. Suporterilor le cer să aibă încredere în mine, pentru că nu mi-am spus ultimul cuvânt în fotbal”, a declarat atacantul stegarilor Attila Hadnagy
Braşovul termină în primele 10 echipe. Atacantul echipei FC Braşov, Attila Hadnagy, este de părere că stegarii formează o echipă puternică şi este convins că trupa lui Şumudică nu va avea probleme cu retrogradarea în acest sezon. „FC Braşov a avut şi are echipă bună. Cine a pronosticat că echipa va retrograda se înşeală amarnic, pentru că şi acum avem o echipă bună. Avem dubluri pe toate posturile, iar toţi jucătorii trag tare la antrenamente să prindă un loc de titular. Dacă o ţinem tot aşa, ca în meciurile de pregătire, vom termina cu siguranţă în primele zece echipe. În tur am făcut doar 20 de puncte, acum sunt convins că vom obţine mai multe puncte”, a spus Hadnagy.
Coşmarul numit Cadu. Vârful de atac al formaţiei de sub Tâmpa, Attila Hadnagy, spune că a fost foarte greu să joace împotriva căpitanului formaţiei CFR Cluj, Ricardo Cadu, pe care îl consideră unul dintre cei mai buni fundaşi din ţară.
Hadnagy este de părere că fotbalul trebuie să se joace pe iarbă şi nu pe zăpadă şi crede că dacă vremea nu se va îmbunătăţi atunci debutul campionatului ar trebui amânat. „Fundaşul care mi-a pus cele mai mari probleme este Cadu, de la CFR Cluj, un jucător valoros, care are o răutate în joc în sensul bun al cuvântului. Este greu în acest cantonament, dar este benefic, pentru că în ţară nu avem unde să ne antrenăm. Dacă vremea se va înrăutăţi, sunt convins că startul returului se va amâna. Fotbalul se joacă pe terenuri bune şi în condiţii bune, nu pe zăpadă”, a declarat Hadnagy pentru site-ul oficial al echipei FC Braşov.

Comentarii

Ultimă oră