Sari la conținut

Platoul emisiunii "Cronica Cârcotaşilor" a fost exorcizat

La finalul emisiunii "Cronica Cârcotaşilor" care s-a difuzat miercuri, şi în care Mihai Găinuşă a chemat mai mulţi invitaţi pentru a dezbate viitorul acestei emisiuni, un preot a sfinţit platoul show-ului.

Găinuşă i-a avut ca invitaţi în emisiunea care s-a filmat cu o zi înainte pe Călin Goia de la Voltaj, Liana Stanciu şi soţul ei, Mihai Georgescu, Cristina Ţopescu, analistul media Petrişor Obae, Elisabeta Lipă, Leonard Doroftei, dar şi pe părintele Vasile, duhovnicul realizatorilor de la Prima TV, potrivit EVZ.ro.Toate secvenţele în care se vorbea despre Huidu au fost tăiate la montaj şi asta pentru că emisiunea a vorbit despre viitorul "Cronicii Cârcotaşilor", iar nu despre trecutul ei.
Deocamdată Mihai Găinuşă nu e sigur că poate duce greul emisiunii fără Huidu şi nici nu ştie ce format va avea. Însă toţi invitaţii, cei din platou, vedetele şi oamenii de pe stradă intervievaţi au fost de acord ca emisiunea „Cronica Cârcotaşilor” nu trebuie să se oprească aici.
Preotul invitat a spus că toate încercările prin care trece Şerban Huidu sunt încercări de la diavol. "Când diavolul te lasă în pace, înseamnă că îi faci voia", a spus părintele Vasile, care ulterior a şi sfinţit platoul show-ului. (L.A.)

Comentarii

Ultimă oră