Sari la conținut

Pensionarii sunt bătaia de joc a Primăriei Braşov şi a directorilor RAT

Primăria Braşov nu vrea să acorde facilităţi pensionarilor, pentru transportul în comun. La această concluzie au ajuns reprezentanţii USL Braşov după ce au propus un proiect de hotărâre în acest sens şi nimeni nu l-a luat în seamă. Politicienii spun că nu este prima oară când se întâmplă acest lucru.
Social-democraţii braşoveni au înaintat către Primărie, în urmă cu o lună, o propunere pentru un proiect de hotărâre privind acordarea de facilităţi pensionarilor pentru transportul în comun. Până acum nu au primit niciun răspuns, ba mai mult PSD-iştii susţin că propunerea lor nu a fost nici măcar introdusă pe ordinea de zi de la următoarea şedinţă de consiliu local. De altfel, în şedinţele trecute de consiliu local, liberalul Adrian Atomei a cerut colegilor să aprobe astfel de facilităţi pentru pensionari, dar de fiecare dată propunerea lui a fost ignorată.
Nemulţumiri vin şi din partea Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici din România. Preşedintele AFPDR, Octav Bjoza, şi-a exprimar revolta pentru că mai-marii Regiei Autonome de Transport îi pune pe membrii asociaţiei să stea lunar, la cozi, pentru a se asigura că beneficiază de dreptul lor: de a călători gratuit cu autobuzele prin oraş. De parcă foştii deţinuţi politic şi-ar schimba acest statut, cât le-a mai rămas din viaţă.

Comentarii

Ultimă oră