Sari la conținut

Patinează gratuit la Agrement până la sfârşitul anului!

Consiliul Judeţean a redeschis la Clubul Agrement vechiul patinoar de care s-au bucurat de-a lungul vremii generaţii întregi. Complexul a redevenit ceea ce a fost odinioară: un loc de recreere şi distracţie. Iubitorii sportului pe gheaţă pot profita de intrarea gratuită, valabilă până la sfârşitul acestui an, dar şi de preţul modic, stabilit pentru anul viitor.
Patinoar în aer liber! Aluneci pe gheaţă în ritmul muzicii şi Braşovul ţi se aşterne la picioare! Acum, braşovenii se pot bucura din nou de vechiul amplasament, locul unde mulţi dintre noi au început să patineze. Clubul „Agrement”, de la poalele Tâmpei, a fost pentru mulţi braşoveni un loc de relaxare şi recreere. Clădirea veche din 1972 era pe vremuri cel mai modern complex sportiv al zonei. După 1989, acesta a fost lăsat în paragină, iar vremea a lăsat urme, transformând imobilul într-o ruină. Acum aproape zece ani, Consiliul Judeţean l-a cumpărat, dar din cauza lipsei de fonduri doar în urmă cu cinci ani sa apucat să-l renoveze.

Investiţia s-a ridicat la suma de cinci milioane de euro. Baza sportivă a fost reamenajată şi recompartimentată şi le oferă facilităţi braşovenilor pentru petrecerea timpului liber: un teren de sport pe care acum se patinează din nou, o piscină, saună, săli pentru diferite activităţi sportive, dar şi terase deschise vara. Acum, pentru cei îngheţaţi, este deschis un mic restaurant. (A.L.)

Comentarii

Ultimă oră