Sari la conținut

Poate nu ştiţi, dar Mădălina Pamfile i-a luat locul Biancăi Drăguşanu, la emisiunea lui Capatos, aia cu ţîţe, bîrfe şi cacanuri. Cine e Mădălina Pamfile? O panaramă din nesecatul rezervor de talente “Jean Monet”.

Mai devreme, la Realitatea, o altă panaramă, de data asta coardă bătrînă, a intrat în direct, ca să-l facă muci pe doctorul Arafat. Că asta face parte din fişa postului de preşedinte, dacă nu ştiaţi. Acum, chiar că nu contează subiectul, cine are dreptate şi alte alea.

Remarc doar că mai rămăsese un domeniu pe care nu pusese laba şeful statului, să-l reformeze pînă la plăsele: SMURD-ul. Şi un singur om, probabil, pe care nu-l stupchise împrăştiat: Raed Arafat. Un vizionar. Un profesionist.

Ei, l-a făcut şi pe ăsta de tot rahatul. În direct şi la o oră de vîrf. Ca o boreasă acrită, care-şi ridică poalele în cap, ca să fie mai convingătoare. Că doar cu asta se ocupă un preşedinte de ţară. La ce să ne mai aşteptăm? Cine ştie, poate intră mîine-poimîine omul în direct, şi le dă indicaţii ălora de la Cernavodă cît uraniu să bage în reactoare…  de Adrian Teacă

Comentarii

Ultimă oră