Sari la conținut

Hotelierii şi proprietarii de vile şi pensiuni din staţiunile de pe Valea Prahovei scot la vânzare pachete turistice speciale pentru Crăciun şi Revelion. Tarifele încep de la 300 de lei, pe lângă cazare şi mic dejun unele oferte incluzând cină festivă, acces SPA sau program artistic.

În staţiunile de pe Valea Prahovei, preţurile pachetelor turistice de Crăciun pornesc de la 300 de lei de persoană şi ajung la câteva sute de euro, în funcţie de condiţiile de cazare şi de beneficiile incluse în oferta hotelierilor, scrie Mediafax.

Astfel, la Buşteni două nopţi de cazare cu mic dejun, masă tradiţională de Crăciun, acces la piscină, saună şi jacuzzi într-un hotel de trei stele costă 301 lei de persoană.

La Sinaia, preţul unui pachet turistic de Crăciun într-un hotel de trei stele este de 580 de lei de persoană şi include patru nopţi de cazare, mic dejun, cină festivă de Crăciun, colinde, iar hotelierii promit "atmosferă de sărbătoare" în oferta făcută turiştilor.

Pentru pachetele turistice de Revelion, preţurile în staţiunile de pe Valea Prahovei sunt, în unele cazuri, duble comparativ cu cele de Crăciun.

Astfel, un hotel de trei stele din Buşteni a pregătit pentru Revelion o ofertă al cărei preţ este de 399 de euro de persoană şi care include trei nopţi de cazare cu pensiune completă, cină festivă de Revelion, acces gratuit la jacuzzi, saună, piscină şi internet.

La Sinaia, un Revelion la un hotel de trei stele costă 1.449 de lei de persoană şi include patru nopţi de cazare în cameră, mic dejun, cină festivă în noaptea dintre ani, divertisment, acces la saună şi la jacuzzi.

Unii proprietari de pensiuni de pe Valea Prahovei au oferte pentru grupuri de turişti. La Buşteni, spre exemplu, o pensiune de trei stele, cu o capacitate de 25 de persoane, poate fi închiriată de Revelion cu 3.000 de euro. Pentru aceşti bani turiştii beneficiază de trei nopţi de cazare plătite şi una gratis. (A.M.)

Comentarii

Ultimă oră