Sari la conținut

O judecătoare din Braşov a pălmuit un poliţist bulgar

O judecătoare cu domiciliul în Braşov a fost condamnată luni de Judecătoria oraşului bulgar Razlog la o amendă de 500 leva (circa 250 euro) după ce a pălmuit un poliţist, potrivit evz.ro. Incidentul s-a întâmplat sâmbătă  în staţiunea de schi Bansko. Judecătoarea împreună cu soţul ei se afla la schi în staţiunea Bansko.  Însă sâmbătă,  ninsorile abundente au provocat o pană de curent în staţiune, oprind telacabina, lucru ce a enervat-o enorm pe românca de 40 de ani. Aceasta a făcut un scandal de proporţii şi angajaţii de la telecabină au fost nevoiţi să cheme poliţia. Potrivit publicaţiei bulgare Struma poliţiştii sosiţi la faţa locului au încercat s-o calmeze pe turistă, însă fără succes.
Românca furioasă a fost avertizată de unul dintre agenţii de poliţie că ar putea fi reţinută, au urmat ţipete isterice şi două palme administrate poliţistului, din nasul căruia a început să curgă sânge.
Pe lângă amendă, judecătorii bulgari au obligat-o pe braşoveancă să-şi ceară public scuze de la poliţistul pe care l-a agresat, mai scrie ziarul. (L.A.)

Comentarii

Ultimă oră