Sari la conținut

Muzică de film și concert Anatoly în Piața Sfântul Ioan

muzica-de-film-si-concert-anatoly-in-piata-sfantul-ioan

Muzică de film și concert Anatoly - oferta din acest weekend din stagiunea estivală. Ambele spectacole vor avea loc în Piața Sfântul Ioan, sâmbătă și duminică.

Sâmbătă, 24 iulie, de la ora 19.00, în Piața Sf. Ioan, Filarmonica Brașov aduce publicului brașovean cele mai frumoase melodii din filme celebre.

Duminică, 25 iulie, tot de la ora 19.00, este rândul Operei Brașov să aducă pe scenă muzică de calitate, astfel că ne vom putea bucura de concertul oferit de cvintetul vocal Anatoly, care va interpreta un repertoriu divers și atractiv, de la cover-uri, muzică de jazz și pop și până la muzică de film.


„Așa cum am promis, vom avea o vară plină de evenimente în Brașov, iar unul dintre cele mai importante este stagiunea estivală a Operei și Filarmonicii. Le mulțumesc celor două instituții de cultură pentru că reușesc să aducă muzica de calitate în mijlocul brașovenilor și pentru aceste concerte minunate, pe care ni le oferă în fiecare săptămână, atât în Piața Sf. Ioan, cât și în alte zone în aer liber. Avem nevoie de evenimente de un asemenea nivel, avem nevoie ca muzica să iasă din sala de concerte și să ajungă și la alt public. Iar numărul mare de spectatori confirmă succesul acestei stagiuni estivale. Pe lângă aceste concerte, care vor avea loc până în septembrie, urmează și evenimentele pe care operatori privați le organizează cu sprijinul financiar al Primăriei, astfel că Brașovul va fi pe tot parcursul verii un oraș plin de viață, ofertant din punct de vedere al petrecerii timpului, cu evenimente de calitate“, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.


Seria de spectacole din Piața Sf Ioan va continua tot duminică, 25 iulie, de la ora 19.00, în Bartolomeu, cu concertul violoncelistului Radu Croitoru. Ca în fiecare marți, și în 27 iulie, de la ora 19.00, brașovenii sunt așteptați în Piața Sf. Ioan la jazz, în interpretarea Urban Trio.


Miercuri, 28 iulie, de la ora 19.00, este ziua muzicii vechi, puse în scenă de Ansamblul de muzică veche Codex. Joi 29 iulie, Gaudeamus Quartet Filarmonica Brașov împlinește 35 de ani de activitate, ocazie cu care le oferă brașovenilor un concert avându-i ca invitați pe Mariano Castro - pian; Lucia Neagoe - vioara I, Raluca Irimia - vioara a II-a, Leona Varvarichi - violă, Ştefan Neagoe - violoncel.


Vă reamintim că la începutul lunii iulie a început stagiunea comună de vară a Operei și a Filarmonicii din Brașov, care pun în scenă un program artistic adresat tuturor iubitorilor de muzică, nu doar publicului obișnuit al operei și filarmonicii. Opera le oferă spectatorilor Gala Verdi, dar și Gala Eugen Doga, un spectacol de balet, dar și spectacolul pentru copii ,,Povestea păpușilor și a prințesei Maya”. Și Filarmonica vine cu un program variat, dedicat tuturor iubitorilor de muzică de calitate, de la jazz la muzică din filme, ,,360 de ani de muzică în 3600 de secunde” sau muzică din perioada interbelică.

Comentarii

Ultimă oră