Sari la conținut

Muzeul de Ştiinţe Braşov s-a mutat lângă mall-ul AFI

muzeul-de-stiinte-brasov-sa-mutat-langa-mallul-afi

Muzeul de Ştiinţe Braşov și-a schimbat locaţia, începând de vineri, 5 iunie 2020, şi s-a mutat pe B-dul 15 Noiembrie, în clădirea de lângă mall-ul AFI Braşov.


    Având în vedere contextul de faţă, programarea vizitei la muzeu se poate face prin mesaj pe pagina de facebook, pe site-ul oficial sau telefonic, iar o singură familie sau un singur grup de prieteni va putea vizita muzeul în timpul unui tur. Acestea vor începe la următoarele ore: 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00.


    În plus, până pe 5 iulie 2020, Family Pack-urile sau intrările individuale vor beneficia de o reducere de 50%.


    După fiecare tur, exponatele vor fi dezinfectate, iar masca, mănuşile şi botoşeii de unică folosinţă vor reprezenta echipamente obligatorii de purtat în cadrul Muzeului de Ştiinţe, singurul lucru pe care va trebui să îl aibă vizitatorul la el fiind o mască. Restul va fi asigurat de către muzeu.


      Tuturor vizitatorilor li se va măsura temperatura corporală cu ajutorul unui termometru digital cu infraroşu, iar cei care vor avea temperatura mai mare de 37,3 vor fi rugaţi să revină după ce starea lor de sănătate se va îmbunătăţi.

Comentarii

Ultimă oră