Sari la conținut

“Medicii de la Spitalul Judeţean Braşov mi-au dat a doua viaţă!”

Aceasta este declaraţia lăuzei din Bran care s-a îmbolnăvit de peritonită abdominală provocată de un germen şi a fost la un pas de moarte. După o lună de spitalizare, femeia se va întoarce acasă la băieţelul ei, sănătoasă, şi asta pentru că medicii de la Spitalul Judeţean au făcut eforturi extraordinare să salveze viaţa pacientei.
Femeia a fost externată marţi după ce luni medicii i-au făcut ultimul set de analize în urma cărora au stabilit că starea de sănătate a mămicii este foarte bună. Ea se va întoarce acasă.

„Vă daţi seama cât am suferit eu. Adică am murit şi am înviat din nou. Vreau să mulţumesc grupului de medici de la Spitalul Judeţean Braşov pentru că mi-au dat a doua viaţă. Adică am învăţat să merg, am învăţat multe cu ajutorul lor.” a spus lăuza.

Medicii specialişti s-au luptat pentru viaţa femeii. Şi asta pentru că infecţia cu streptococ a fost foarte puternică şi a provocat o peritonită acută.„Doamna a fost operată şi a stat foarte mult timp în reaminare. A fost un caz extrem de grav pentru care am tremurat şi noi în multe rânduri vizavi de evoluţia dânsei. A stat pe respirator mai multe zile, a avut o stare extrem de gravă dar ne bucurăm că am reuşit să o aducem aici şi să o redăm familiei în condiţii foarte bune. ”a declarat dr. Adrian Albotă- directorul medical al Spitalului Judeţean Braşov.


Cât despre infecţia cu streptococ, femeia spune că nu ştie de unde a luat-o. Cu toate că ancheta nu a fost încă finalizată, lăuza spune că nu va depune plângere de malpraxis împotriva medicilor.


„Eu am fost la Zărneşti la spital, acolo mi s-a făcut un calciu şi m-a trimis acasă ca sunt lăuză şi aşa se manifestă.” a spus femeia.

Femeia din Bran se va întoarce acasă la familie şi la băieţelul ei, de care a avut grijă mama şi sora acesteia, pe toată perioada în care pacienta a fost internată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Braşov. (A.C.)

Comentarii

Ultimă oră