Sari la conținut

Massif Winter 2022 - 8 zile de experiențe și entertainment în Poiana Brașov!

massif-winter-2022-8-zile-de-experiente-si-entertainment-in-poiana-brasov

Unul dintre cele mai mari și cele mai așteptate evenimente ale iernii de la munte, din 2022, este MASSIF WINTER. Evenimentul face parte dintr-un nou concept de divertisment, gândit de creatorii UNTOLD și Neversea, special creat pentru stațiunea Poiana Brașov, care să dezvolte regiunea în cea mai dorită destinație montană pentru tineri, din Europa.


Timp de o săptămână, Poiana Brașov va fi destinația iubitorilor de trăiri inedite, cu muzică electronică și live acts, petreceri exclusiviste, experiențe culinare deosebite și activități pentru iubitorii sporturilor de iarnă, alături de artiști români și internaționali. Evenimentul va avea loc în perioada 6-13 martie 2022, pe platoul Pârtia Bradul din Poiana Brașov și în alte 6 locații din stațiune. MASSIF WINTER înseamnă două scene de mari dimensiuni într-un perimetru de eveniment bine delimitat, cu instalații și amenajări de zăpadă și gheață, ambele scene fiind poziționate pe platoul de la Pârtia Bradul. O altă scenă va fi amenajată în Poiana Ruia, iar în 5 apres-skiuri din stațiune pasionații sporturilor de iarnă și ai muzicii pot să petreacă și să trăiască cea mai tare experiență de la munte din Europa Centrală și de Est.


Activitățile din toate zonele MASSIF WINTER și întreg calendarul cu experiențe, dar și artiștii vor fi comunicate la începutul anului viitor.
Edy Chereji, UNTOLD Universe: ,,Massif Winter este doar primul din evenimentele pe care le vom organiza aici, în Poiana Brașov, toate făcând parte dintr-un concept unitar prin care ne propunem să transformăm stațiunea în cea mai atractivă stațiune montană din Europa, pentru tineri! Îi așteptăm atât pe cei care iubesc sporturile de iarnă, cât și pe cei care caută o vacanță la munte infuzată cu distracție masivă.”


Bogdan Rădulescu, UNTOLD Universe: ,,Massif Winter va fi cel mai mare proiect de entertainment organizat într-un cadru montan de iarnă din Centrul și Estul Europei și sunt convins că vom reuși să oferim participanților cea mai complexă experiență de vacanță, cu entertainment de cea mai bună calitate în cadrul zonei principale de eveniment, dar și experiențe inedite pe pârtie și la fiecare Apres-ski.”

Allen Coliban, primarul municipiului Brașov: ,,Dacă, în ultimii ani, Brașovul a stat într-un con de umbră la capitolul evenimente, din 2022 vom fi pe harta marilor festivaluri. Unul dintre aceste mari festivaluri care vin la Brașov va fi organizat de cei de la Untold, numindu-se Massif, un concept de evenimente adaptat la specificul local al Poienii Brașov. Astfel, menținem Poiana Brașov cea mai importantă stațiune de iarnă din România, și de-a lungul anilor vrem s-o transformăm în stațiunea nr.1 din Europa pentru tineri, aducând aici o avalanșă de turiști străini. Acest festival de iarnă nu este doar o oportunitate de a promova Brașovul, ci și o modalitate de a aduce venituri la bugetul local, precum și de a sprijini afacerile din Brașov.”


Pachete de vacanță MASSIF WINTER disponibile de miercuri, 22 decembrie


Pentru o experiență completă, începând de miercuri, 22 decembrie, pachetele de vacanță, ce includ accesul la eveniment și cazare în Poiana Brașov, se pot achiziționa de la unitățile hoteliere partenere din stațiune. Mai multe detalii pot fi găsite pe www.bemassif.com. Biletele individuale, care vor permite doar accesul la MASSIF Winter, fără cazare, se vor putea achiziționa din luna ianuarie.


MASSIF WINTER face parte dintr-un concept de entertainment care se va mula pe specificul turismului montan, dar și pe strategia de dezvoltare turistică a regiunii și va cuprinde mai multe tipuri de experiențe. Va mai exista și un festival de vară, precum și alte concepte de petrecere a timpului liber cu caracter semi-permanent. Acest proiect are ca obiectiv transformarea stațiunii Poiana Brașov în una dintre cele mai atractive din Europa. Proiectul va fi finanțat integral din fonduri private de către organizatorii UNTOLD și Neversea. Bugetul ediției din 2022 pentru MASSIF WINTER este de peste 2,4 milioane de euro.


Prin acest proiect, universul UNTOLD se extinde cu un nou concept original, care va atrage anual sute de mii de turiști, atât în Poiana Brașov, cât și în regiune. Reprezentanții UNTOLD și-au îndreptat atenția spre stațiunea montană cu cel mai curat aer din Europa - Poiana Brașov. În plus, proiectul își propune să devină și un nou pol de interes pentru cetățenii Brașovului, să ajute la dezvoltarea resurselor locale și să aibă un impact economic regional.

Comentarii

Ultimă oră