Sari la conținut

MASSIF 2024: Muzică excelentă, artiști celebri, petreceri memorabile și pârtii perfecte au adunat 43.000 de oameni în Poiana Brașov în weekend-ul trecut

Sursă foto: Primăria Brașov


Cea de-a doua ediție a celui mai important eveniment muzical și de divertisment dintr-o stațiune montană din sud-estul Europei s-a încheiat. Organizatorii iau în considerare extinderea evenimentului de la 4 la 7 zile pentru anul viitor.

Weekendul trecut, Poiana Brașov a fost epicentrul distracției pentru mii de oameni dornici de muzică, petreceri și sporturi de iarnă, sub umbrela festivalului MASSIF. Artiști renumiți, pârtii excelente și atmosferă vibrantă au făcut din acest eveniment un adevărat succes, atrăgând peste 43.000 de participanți. Primarul Allen Coliban a subliniat că orașul a demonstrat încă o dată capacitatea sa de a găzdui evenimente majore, iar sistemul de transport public a fost adaptat eficient pentru a răspunde cererii crescute. Iubitorii de muzică au avut parte de momente memorabile, iar condițiile perfecte de schi și snowboard au completat experiența de neuitat din Poiana Brașov.

Comentarii

Ultimă oră