Sari la conținut

Edilii au prevăzut, pentru 2012, lucrări de canalizare şi în cartierul Tohanul Nou, pe strada Unirii, prin executarea colectorului şi, ulterior, a branşamentelor.
În anul 2012, pentru a deveni funcţională reţeaua de canalizare de pe străzile Crivina, Curmăturii, Salciei, Digului şi Bratu Baiu, se va construi o staţie de pompare în spatele Centrului Multifuncţional (Baia Comunală).
De asemenea, pentru strada Prundului, lucrările la montarea colectorului vor continua, iar dupa finalizarea acestuia se vor putea realiza branşamentele.
Lucrări de canalizare sunt prevăzute şi pe străzile Ion Creangă, Ştefan cel Mare, Măgurii, Topliţa şi 13 Decembrie. În domeniul distribuţiei şi aducţiunii apei potabile, pe strada Celulozei vor fi executate lucrări de acest gen.
Anul acesta este prevăzută şi construirea unei staţii de pompare în vederea alimentarii cu apă potabilă locuitorilor de etnie romă din strada Deal. Pe de altă parte, tot în domeniul protecţiei mediului, unde au fost realizate lucrări de reabilitare a trotuarelor şi spaţiilor verzi, vor fi amenajate şi ţarcuri speciale pentru ghenele de gunoi.

Comentarii

Ultimă oră