Sari la conținut

O firmă din Cluj-Napoca care organizează petreceri pentru copii caută persoane "mai în vârstă, cu spirit ludic, carismatici, veseli şi fermecatori, cu mult lipici la copii, cu  calităţi artistice şi teatrale". Moş Crăciun va trebui să împartă daruri costumat, să dialogheze cu copiii şi să-i implice în diferite activităţi de animaţie, jocuri, concursuri şi dansuri, adaptate la vârsta şi numărul lor, scrie realitatea.net.


Şi firma "Caravana Personajelor" din Bucureşti caută persoane pentru animatori copii şi Moşi Crăciuni. Condiţiile la angajare: aspect fizic plăcut, atletic, talent actoricesc, persoane vesele, pozitive, energice, iubitoare de copii.

Cei angajaţi în regim full-time primesc un salariu în crescendo: 800 RON în prima lună, 900 RON în a doua lună şi 1.000 RON în a treia lună. În regim de lucru part-time, plata se face la oră: în prima lună după training: 20 RON pe oră; din a doua lună: 25 RON pe oră.

O altă companie din Bucureşti caută 30 de colaboratori pentru activităţi cu specific pentru Sărbătorile de iarnă, în special decoratori sezonieri de Crăciun. Se caută persoane tinere, dinamice, dispuse pentru lucru atât în interior cât şi în exterior, cu rezistenţă fizică pentru decorare brazi interior sau exterior, pentru decorare spaţii de birouri sau exterior clădiri. (A.M.)

Comentarii

Ultimă oră