Sari la conținut

A fost benefică pentru stegari pauza din campionat?Întrebare la care răspunsul va veni în cursul după amiezii de sâmbătă, când FC Braşov îşi va măsura forţele în Regie, cu cei de la Rapid. O partidă a orgoliilor, un joc fără niciun secret pentru cei doi tehnicieni, care au împărţit banca tehnică a stegarilor, o bună perioadă de timp! Răzvan Lucescu sau Dani Isăilă?
Greu, dar nu imposibil... FC Braşov va juca sâmbătă, în Regie, împotriva Rapidului, un meci ce contează pentru etapa cu numărul şase din Liga I de fotbal. Galben-negrii au mare nevoie de puncte în confruntarea din Regie. Braşovenii nu au reuşit să adune puncte în ultimele două runde, când au înregistrat rezultate negative, 0-1 în deplasare cu Oţelul Galaţi şi 1-2 pe teren propriu cu FC Vaslui. De partea cealaltă, giuleştenii lui Răzvan Lucescu au un moral foarte bun după ce au reuşit să se califice în grupele Europa League, iar în campionat sunt pe poziţia a doua, cu 12 puncte din cinci jocuri. „Va fi un joc foarte dificil pentru noi, pentru că Rapidul este o echipă solidă care se bate pentru titlu în acest an. Eu am încredere în băieţi, s-au pregătit bine şi au trecut peste tot ce s-a întâmplat până acum. Sunt jucători profesionişti şi sunt conştienţi că trebuie să se mobilizeze la maxim şi să dea totul meci de meci pentru a aduna puncte" a spus Isăilă, la conferinţa de presă premergătoare partidei.
Joc special pentru Isăilă! Pentru tehnicianul braşovean, Daniel Isăilă, partida cu Rapid, de sâmbătă, este una specială.  Isăilă a lucrat cu actualul antrenor al giuleştenilor, Răzvan Lucescu, o perioadă bună de timp, la Braşov. Tehnicianul stegarilor spune că a avut multe de învăţat de la Lucescu junior, pe care îl cunoaşte foarte bine. “Este un joc special pentru mine, pentru că întâlnesc un prieten, un antrenor tânăr şi extrem de ambiţios, omul de la care eu am învăţat meserie şi multe secrete pe care trebuie să le ştie un antrenor. Este ciudat să îl întâlnesc pe Razvan Lucescu pentru prima dată ca şi adversar. Aştept cu nerăbdare şi interes acest joc şi sper din tot sufletul să reuşim să scoatem un rezultat bun” a declarat Isăilă.
Avantaj FC Braşov? Fost jucător la Rapid, principalul stegarilor, Daniel Isăilă, spune că suporterii giuleştenilor pun o presiune fantastică pe jucători, atunci când echipa joacă pe teren propriu. Rapidul va evolua însă contra galben-negrilor, în Regie, lucru care ar putea avantaja într-o oarecare măsură echipa de sub Tâmpa. “Putem vorbi de un oarecare avantaj. Suporterii Rapidului creează o atmosferă fantastică şi faptul că nu vor fi la ei “acasă”, poate ne avantajează puţin” a spus principalul stegarilor. Dani Isăilă nu se va putea baza la jocul din Regie pe David Distefano, care este în continuare accidentat, în timp ce  Chipciu, Cristi Ionescu şi Ricardo Machado sunt incerţi. Jocul de sâmbătă va începe la ora 17:00 şi va fi transmis în direct de Digisport.

Comentarii

Ultimă oră