Sari la conținut

Prinţi, baroni şi conţi, musafirii lui Copos la Campionatul de Polo din Poiană din martie 2012. George Copos a avut tot timpul inspiraţia de a se implica financiar pentru a obţine profit.

Proaspăt investitor la un club de polo pe iarbă, George Copos se gândeşte deja la primele avantaje.
Cazaţi la hotelul lui Copos. Jocul de polo pe iarbă sau pe zăpadă a fost întotdeauna destinat exclusiv aristocraţilor. Royal Polo Club Rîşnov a obţinut organizarea Campionatului European de anul viitor, iar competiţia se va desfăşura în Poiana Braşov, urmând ca invitaţii să fie cazaţi la hotelul patronului rapidist. Lista invitaţilor pentru competiţia de golf pe zăpadă care va avea loc în Poiana Braşov în martie 2012 cuprinde nume grele din ţară şi străinătate. Aproximativ 40 de camere vor ocupa nobilii europeni în hotelul lui George Copos din Poiana Braşov, în luna martie a anului viitor.
EBA, printre nobili. Lista celor prezenţi la competiţia din Poiană, cuprinde nume importante din nobilimea europeană. Prinţul Paul, care este chiar preşedintele de onoare al Federaţiei Române de Polo pe Iarbă, şi-a confirmat deja prezenţa, alături de prinţesa Lia. Iar în afară de cei doi, vor ajunge în Poiana Braşov multi alţi invitaţi cu sânge albastru: baronul şi baronesa de Wartinberg, din Austria, contele şi contesa Kalnoky, din Ungaria, şi contele bavarez de Abensberg. De asemenea, printre invitaţii de onoare se află Elena Băsescu, iar fiica preşedintelui a dat asigurări că va fi prezentă.

Comentarii

Ultimă oră