Sari la conținut

Atacantul macedonean Blaze Ilijoski şi mijlocaşul portughez Davide Alexandre Pinto Dias au semnat contracte cu echipa FC Braşov, valabile un an şi jumătate. Ilijoski, în vârstă de 27 de ani, şi-a început cariera la Rabotnički şi a mai evoluat la Incheon United şi Gangwon FC, ambele echipe din Coreea de Sud, iar ultimul club la care a evoluat este Metalurg Skopje. El a înscris în 13 meciuri jucate la Metalurg nu mai puţin de 8 goluri. Blaze Ilijoski are şase selecţii în echipa naţională a Macedoniei, pentru care a marcat un gol. Davide Alexandre Pinto Dias are 28 de ani a evoluat în Portugalia la Estrela Amadora, Braga şi Naval, iar în ultimul sezon a jucat în Cipru, la Apollon Limassol. Conform site-urilor de specialitate, el a bifat 18 selecţii în reprezentativele Under 20 şi 21 ale Portugaliei.
Pe gustul lui Şumudică. Tehnicianul braşovenilor, Marius Şumudică, a declarat că cei doi jucători vor aduce mai multă forţă ofensivă echipei de sub Tâmpa. „Sunt doi jucători valoroşi, un mijlocaş şi un vârf de atac. Sunt convins că cei doi vor aduce un plus de valoare la echipă, pentru că altel nu îi aduceam. Mă bucur că ei au semnat contractele cu FC Braşov şi că de astăzi îi pot avea la antrenamente. Cu siguranţă, prin venirile lor vom avea mai multă forţă în ofensivă”, a declarat Marius Şumudică.
Golgheter adevărat. Şumi este încântat de Ilijoski, care a marcat 20 de goluri în ultimul an. „Cu siguranţă, Ilijoski este o soluţie pentru compartimentul ofensiv. Noi ne-am creat multe ocazii de gol însă am ratat foarte mult. Blaze este un jucător care în ultimul an a marcat nu mai puţin de 20 de goluri, este un vârf autentic. Nu contează unde joci, dacă ai marcat 20 de goluri înseamnă că ai valoare. Sper să arate asta şi la FC Braşov”, a mai declarat Marius Şumudică.
Mai vrea doi  jucători. Tehnicianul braşovenilor, Marius Şumudică, mai aşteaptă şi alţi jucători la echipa de sub Tâmpa. „Cu siguranţă mai vreau încă doi jucători. Este vorba despre un mijlocaş de bandă stângă şi un mijlocaş central. Cu aceste două transferuri cred că vom încheia campania din această iarnă. Sper ca aceste transferuri să se rezolve cât mai repede, pentru a avea tot lotul la dispoziţie în cantonamentul din Antalya”, a spus Şumudică.
Cantonament în Poiana Braşov.  Formaţia braşoveană s-a pregătit până acum la baza proprie, însă, de marţi, stegarii vor urca în Poiana Braşov pentru un cantonament montan. Această perioadă de pregătire se va încheia sâmbătă, când galben-negrii vor disputa o partidă amicală în compania formaţiei Unirea Tărlungeni. (R.T.)

Comentarii

Ultimă oră