Sari la conținut

Consilierul local Adrian Atomei susţine că RAT va trebui să dea socoteală pentru secretizarea contractelor cu cele două firme de ridicat maşini.

Faptul că primarul PD-L al Braşovului a propus Consiliului Local, care a şi aprobat, ca începând cu 1 octombrie 2011, RAT Braşov să se ocupe de această activitate, exclusiv prin structura proprie, este o recunoaştere a greşelii concesionării acestei activităţi către firmele private şi, totodată, o aprobare şi susţinere indirectă a demersurilor pe care le-am făcut în cadrul Consiliului Local, dar şi prin intermediul presei locale, în ceea ce priveşte situaţia de la RAT Braşov, crede Atomei.
Ce explicaţii mai sunt de dat. Teoretic, cei care au responsabilitatea conducerii RAT Braşov trebuie să prezinte Consiliului Local date privitoare la perioada în care acest serviciu a fost efectuat de cele 2 societăţi private. "Totodată, conducerea RAT Braşov trebuie să prezinte şi să dea explicaţii de ce a prelungit contractul cu încă 6 luni cu cele 2 societăţi, în contextul în care conducerea RAT avea obligaţia să prezinte un raport al acestei activităţi după primele 6 luni (octombrie 2010 – martie 2011), raport care nu a fost prezentat nici până astăzi Consiliului Local", a precizat consilierul local PNL.

Comentarii

Ultimă oră