Sari la conținut

În weekend are loc maratonul Piatra Craiului

Sâmbătă, 1 octombrie,  va avea loc a VI-a editie a Maratonului Piatra Craiului. Cursa presupune parcurgerea într-o etapa, a turului Pietrei Craiului de la Zărneşti la Zărneşti. Traseul are o lungime de 41 km, 2150 m diferenţă de nivel în mai puţin de 8h şi se caracterizează prin lungimea, profilul, tehnicitatea şi exigenţele specifice mediului alpin al Pietrei Craiului.
   Cursa este deschisă oricărui iubitor al sportului şi al mişcării în natură. Sunt necesare o stare bună de sănătate, un nivel bun de antrenament şi o vârstă minimă de 18 ani.  Excepţie pot fi tinerii de 17 ani cu calităţi deosebite dar care trebuie să aibă acceptul scris şi semnat din partea părinţilor sau al tutorelui legal, pe formularul de înscriere şi pe declaraţia de responsabilitate.


Unde te înscrii: Aplicarea pentru înscriere: se vor completa datele necesare pe aplicaţia on-line.Vezi aici.
   Acceptarea aplicatiei: dacă o aplicaţie de înscriere a fost acceptată, participantul va primi un e-mail cu informaţiile necesare pentru a continua înregistrarea. Cei care nu au fost acceptaţi în acest an sunt rugaţi să îşi îmbunătăţească experienţa alpina prin participarea la alte câteva ture şi competiţii montane în prealabil.  
   Validarea înscrierii: (doar pentru cei care au fost acceptaţi) se face vineri 30.09.2011, orele 17-20.00 şi sâmbătă 01.10.2011, orele 07-08.15, la Casa de Cultură Zărneşti.

Comentarii

Ultimă oră