Sari la conținut

În România, câinii au grijă ca avioanele să decoleze în siguranță

in-romania-cainii-au-grija-ca-avioanele-sa-decoleze-in-siguranta

Câinii care veghează siguranța decolărilor de pe Aeroportul Otopeni au devenit faimoși după ce mai multe poze cu ei au devenit virale pe rețelele de socializare.

Un angajat al aeroportului din Otopeni a publicat mai multe poze cu câinii din rasa Border Collie, care au grijă ca aterizările și decolările să se desfășoare în siguranță. Ei îndepărtează păsările din zona aeroportului.

În total sunt 10 câini, care beneficiază chiar și de ecuson.

Potrivit Digi24, angajatul aeroportului a declarat: „Colegii mei care veghează la siguranța zborurilor pe Aeroportul Henri Coandă. Decolările și aterizările fără incidente se datorează nu doar oamenilor de la aeroport, ci și acestor ființe devotate, copilăroase și foarte inteligente. Lucrează în ture de la 5 dimineața până în miez de noapte, îndepărtând păsările din zona aeroportului, pentru ca pasagerii noștri să fie în siguranță. Când îi vedeți din avion că aleargă fericiți prin iarba de lângă piste, jucându-se aidoma unor copii în curtea scolii, să știți că și mulțumită lor dumneavoastră decolați și aterizați în absolută siguranță pe Aeroportul Henri Coandă.”

Comentarii

Ultimă oră