Sari la conținut

Impresii ale stegarilor de la victoria cu Petrolul

Braşovul avea nevoie ca de aer de cele 3 puncte puse la bătaie, în disputa cu Petrolul, de pe Tineretului! Stegarii au făcut un joc de o factură modestă, dar au avut noroc.  Mario Felgueiras i-a exasperat pe petrolişti cu intervențiile sale, în timp ce Pele Buga a înscris pentru 1-0, cu o execuție de excepție!
Victoria, rămâne victorie! Jocul stegarilor nu a fost unul convingător contra Petrolului, dar Braşovul a obținut 3 puncte foarte importante. “Un joc nebun din toate punctele de vedere, însă important pentru noi este că am câştigat. Trebuie să recunoaştem că am obţinut victoria şi cu multă şansă. Dacă în alte meciuri am jucat bine şi am pierdut, acum pot spune că doar în prima parte a meciului am avut un joc bun, în repriza a doua a fost o nebunie totală. Nu am fost capabili să dăm lovitura decisivă, iar Mario se poate spune că a fost îngerul nostru păzitor la ocaziile destul de multe pe care cei de la Petrolul le-au avut în acest meci. Execuția lui Buga a făcut diferența în acest joc. Am obținut trei puncte vitale pentru noi." a declarat Isăilă.

„Lupii” au căzut de „fraieri”! Înfrângerea de la Braşov îi va costa scump pe cei de la Petrolul. Principalul “găzarilor”, Vivi Răchită, anunţase  blocarea salariilor şi a primelor şi a sperat că va recupera din punctele pierdute cu Ceahlăul, la Braşov. Ploieştenii au ratat însă pe bandă rulantă, iar antrenorul a luat foc: urmează disponibilizări! "Suntem fraierii fraierilor! Le-am dat amendă, le-am blocat salariile, acum urmează disponibilizări! Suntem amărâţi că nu ne putem mulţumi suporterii. Ăsta este fotbalul", a spus Răchită.
“Super” Mario se gândeşte la naţională! Omul care a închis poarta Braşovului, Mario Felgueiras, rămâne modest şi  spune că şi-a făcut doar datoria. "A fost un meci dificil. Am ajutat echipa, însă nu mi-am facut decât datoria. Daniel Isăilă este un antrenor foarte bun, care cunoaşte foarte bine lotul şi ştie să scoată maximum din fiecare jucător. Unul dintre obiectivele mele este să ajung la echipa națională a țării mele, însă ştiu că este dificil pentru că Portugalia are mai mulți portari de mare valoare.” a declarat Mario Felgueiras.

Să vină Bacăul! La puține momente după încheierea jocului cu Petrolul, stegarii se gândeau deja la partida de marţi, din 16-imile Cupei României, cu FCM Bacău. Unul dintre cei mai buni oameni ai stegarilor, din acest început de sezon, Alexandru Chipciu, nu ia în calcul decât calificarea. “ Am avut ceva emoții cu Petrolul, însă importante sunt cele trei puncte. Este victoria lui Mario, un portar de mare valoare. Sper să facem lucruri frumoase cu FC Braşov în acest sezon, pentru că avem jucători de valoare. Acum trebuie să trecem de FCM Bacău în Cupa României. Încă ne doare faptul că sezonul trecut nu am jucat finala Cupei României”  spune Chipciu. FC Braşov – FCM Bacău, se dispută marți 20 septembriem de la ora 16.00, pe stadionul Tineretului.

Comentarii

Ultimă oră