Sari la conținut

Preţul apartamentelor a crescut în luna septembrie faţă de august, dar este mai mic faţă de septembrie 2010, potrivit portalului imobiliare.ro. Valoarea indicelui imobiliare.ro, calculat la nivel naţional pentru luna septembrie, a ajuns la 1.048 euro/mp util, cu 1,6% mai mult decât în august, dar cu 5,1% mai puţin în comparaţie cu aceeaşi perioadă din 2010, când indicele indică valoarea de 1.104 euro/mp. Practic, metrul pătrat costă în septembrie, în medie, 1.048 de euro.
Situaţia la Braşov. Apartamentele din Braşov au continuat să se ieftinească în septembrie, potrivit newsbv.ro. Astfel, preţul mediu cerut pentru apartamentele scoase la vânzare în acest oraş are o valoare de 861 euro/mp de suprafaţa utilă, cu 1% mai puţin decât în luna august. În comparaţie cu aceeași perioadă a anului trecut, apartamentele scoase la vânzare sunt cu 3,7% mai ieftine.
Preţul apartamentelor noi a atins valoarea de 915 euro/mp şi a crescut în ultima luna cu 0,2%. În ceea ce priveşte apartamentele vechi, preţul solicitat de proprietari a înregistrat o scădere de 1%.

Comentarii

Ultimă oră