Sari la conținut

Hocheiştii braşoveni nu pot trece peste şocul ratării Cupei României!

Hocheiştii Braşovului nu pot trece peste şocul ratării Cupei României. Într-o partidă ce a contat pentru Liga Mol, Corona Fenestela 68 Braşov a dat piept încă odată cu cei de la Steaua Rangers Bucureşti. Dorinţa revanşei nu a fost însă suficient susţinută de efortul depus pe gheaţă, şi Steaua s-a impus încă odată în faţa Braşovului, chiar pe patinoarul Olimpic din parcul Tractorul. Formaţia de sub Tâmpa a condus cu 3-1, dar Steaua a dat încă odată calculele peste cap şi s-a impus în final cu 5-3.
Nu a fost de ajuns dorinţa... Braşovenii erau încă odată favoriţi în jocul de marţi seara cu Steaua. Din păcate, publicul prezent în tribunele patinoarului Olimpic, a plecat dezamăgit acasă. „ Se îngroaşă gluma din cauza celor 2 minute care ne-a costat Cupa României! Văd că nu putem trece peste coşmarul numit Steaua! Ştiam că o să ne fie greu, pentru că băieţii sunt cu moralul la pământ. Ne cerem scuze iubitorilor hocheiului din Braşov, pentru ultimele noastre evoluţii!” a declarat la finalul partidei principalul Laszlo Kovacs.
Victime sigure şi la Ciuc? Cu moralul la pămînt, hocheiştii braşoveni vor juca vineri la Ciuc cu localnicii de la Sport Club. În condiţiile în care hocheiştii braşoveni sunt dărâmaţi din punct de vedere psihic, este greu de crezut că formaţia de sub Tâmpa poate ţine piept campioanei en-titre. „Facem tot posibilul să ne revenim, să reintrăm în normal. E puţin mai greu decât ne-am închipuit, dar nu avem ce face, trebuie să mergem înainte. Vineri jucăm în deplasare cu Ciucul. În partidele jucate cu ei, noi ne-am mobilizat bine de fiecare dată. Cred că avem nevoie şi de un psiholog. În Liga Mol am jucat bine cu toate echipele, iar în campionat, Steaua ne-a bătut pe unde ne-a prins! Parcă am jucat cu New York Rangers, nu cu Steaua Rangers! „a spus Laszlo Kovacs.  
Se lasă cu sancţiuni? Evoluţia braşovenilor din ultimele partide, în special în cele cu Steaua, va fi taxată de către conducerea clubului. În următoarele zile va avea loc o şedinţă, după care se va trage linie şi se va aduna. Este foarte posibil să se renunţe la câţiva jucători care nu au dat randamentul scontat. Furtuna ar putea clătina serios şi banca tehnică, astfel încât este posibil ca cei doi antrenori principali, Laszlo Kovacs şi Antal Elod, să fie demişi până la finalul acestui an.  (M.B.)

Comentarii

Ultimă oră