Sari la conținut

Brașovul a fost paralizat, sâmbătă, timp de câteva ore. Practic, dacă locuiești în centrul istoric, nu aveai cum să ieși din Brașov.
Haosul este un cuvânt nepotrivit pentru a descrie modul cum s-a circulat în Brașov. Cuvântul nu descrie nici pe departe situația din stradă.
De la Prefectură, toate maşinile au fost redirecţionate „peste Deal“. Ajuns în Răcădău, orice tentativă a şoferilor de a traversa Calea Bucureşti, în cealaltă parte a oraşului, a fost imposibilă.
Nici la Spitalul Judeţean, nici la Zorilor, nici strada L.C. Babeş (fosta Rândunicii), strada Berzei sau la Ciucaş. Peste tot erau socşi în stradă agenţi de circulaţie care te întorceau din drum. Mai mult, comentariile online la articolele pe această temă au anunţat că şi străzile Lungă şi de Mijloc au fost blocate...
În acest caz, dacă organizatorii concursului, în frunte cu Primăria Brașov, nu sunt în stare să organizeze astfel de manifestări în spaţiul public, (nu spun să întrerupem tradiţia crosului), atunci să îl organizeze pe stadion.
Aceasta ar fi cea mai simplă soluţie, pentru că văd că nu şi-au bătut capul  să găsească soluţii. Tot un cititor spunea că era firesc să nu fie blocată toată Calea Bucureşti. O bandă pentru sportivi, a doua pentru maşinile de Poliţie, şi rămâneau una-două benzi pentru traficul rutier. de Sebastian Dan

Comentarii

Ultimă oră