Sari la conținut

Deputatul PDL Florin Postolachi, băiat ascultător de felul lui, care nu iese din cuvântul şefului de partid, George Scripcaru, a călcat rău în străchini.
După ce a votat tăierea indemnizaţiilor începând de anul viitor pentru revoluţionari şi pentru membrii Asociţiei „15 Noiembrie“, depu’ Postolachi a zis că e mo-mentul să se distreze.
Că dacă tot le-o tăiat pâinea la anticomunişti, măcar circ să le dea. Iar circul a fost garantat cu echipa de fotbal a Parlamentului, care a venit să joace cu foste vedete al FC Braşov „in memoriam“ evenimentele 15 Noimebrie. Având în vedere bărbăţia lui depu’ Postoloachi, pentru ediţia de anul viitor ne aşteptăm că să propună instituirea unei taxe pentru revoluţionari şi novembrişti,  pentru că şi-au permis aroganţa de a ieşi în stradă împotriva regimului comunist.
Mai mult, au rămas nişte păsărici flămânde după evenimentele de anul acesta, care spun că, pe de o parte, Guvernul ar fi dat nişte bănuţi pentru organizarea la Braşov a sărbătorii luptei anticomuniste, iar pe de altă parte nu se ştie unde au ajuns banii, pentru că organizatorii spun că au avut parte doar de sponsorizări.

Comentarii

Ultimă oră