Sari la conținut

Fostul fotbalist Tibor Selymes, implicat într-un accident pe DN1

Fostul fotbalist Tibor Selymes ar fi implicat într-un  accident de circulaţie, soldat cu rănirea a patru persoane, în Timişul  de Jos. În autoturism se aflau patru militari, care au fost răniţi în accident.  Unul dintre aceştia se află în stare gravă la spital şi a intrat în  operaţie. Militarii erau din Braşov şi se aflau în drum spre Breaza, unde mergeau la serviciu. Accidentul a avut loc pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de  drum. Un autoturism BMW în care se afla şi fostul fotbalist se deplasa dinspre Predeal spre Braşov. Acesta a intrat pe contrasens, lovind frontal un alt autoturism în care se  aflau cei patru militari. Deocamdată nu se stie dacă la volanul maşinii se afla fotbalistul sau altă persoană. Victimele au fost transportate la spital cu trei echipaje SMURD şi o ambulanţă. „A fost o intervenţie dificilă pentru că a trebuit să  îndepărtăm tot bordul şi să decopertăm tot autoturismul. Persoana rănită  este în stare gravă şi a intrat în operaţie, la Spitalul Judeţean  Braşov“, a spus Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Braşov.Circulaţia nu a fost afectată de acest accident şi se desfăşoară în condiţii normale.

UPDATE. Poliţiştii nu confirmă prezenţa lui Sellymes în BMW-ul implicat în accidentul  de la Timişul de Jos. În acel automobil mai era o femeie, care a pretins că a condus  mașina, susține Claudiu Tâmârșan, de la Poliția Rutieră Brașov. La  sosirea echipajului de Poliție, Selymes nu se mai afla la locul  accidentului.Există însă martori care susțin că de la volanul mașinii de teren a coborât un domn în cămașă albă, nicidecum o femeie!

Autoturismul BMW seria 5 a fost cumpărat în leasing de către clubul CS Astra Ploieşti, însă  Tibor Sellymes era cel care îl folosea. Deşi el nu mai este, din  decembrie 2011, antrenor la Ploieşti, maşina îi rămăsese în custodie, precizează adevarul.ro. (L.A.)

Comentarii

Ultimă oră