Sari la conținut

FC Braşov merge la Târgu Jiu să dea lovitura!

Antrenorul echipei Pandurii, Petre Grigoraş, spune că jocul cu FC Braşov, din etapa a II-a a Ligii I, este cel mai important din debutul noului sezon. La rândul lor, stegarii vor să amâne cât mai mult posibil prima înfrângere a noului sezon. Pandurii Târgu Jiu – FC Braşov, joc ce contează pentru etapa cu numărul 2 a primei ligi, se joacă luni, de la ora 18.30. Partida este transmisă în direct de Digi Sport1.
Se tem de braşoveni. Gorjenii sunt convinşi că vor avea un meci dificil cu FC Braşov. Principalul Pandurilor, Petre Grigoraş, speră însă într-un succes. „Meciul cu FC Braşov este cel mai important pentru noi în acest debut de sezon, pentru că urmează după aceea două săptămâni de pauză şi ar fi fantastic pentru noi dacă am reuşi să câştigăm contra Braşovului şi să acumulăm patru puncte. Nu ar fi ceva ieşit din comun dacă am câştiga, dar nu vom avea un meci uşor, pentru că ştim ce s-a întâmplat anul trecut, FC Braşov ne-a pus mari probleme şi am reuşit abia pe final să marcăm un gol norocos. În retur ne-au învins ei clar, aşa că ne va aştepta un meci dificil", a spus antrenorul gorjenilor.
Braşovul merge la victorie. Declarațiile principalului celor de la FC Braşov, Daniel Isăilă, sunt trase la indigo, atunci când vine vorba despre o confruntare în campionat: „Orice meci îl tratăm doar cu gândul la victorie”, au fost cuvintele rostite de „Isă” şi la conferința de presă premergătoare jocului de la Târgu Jiu. „Venim după o victorie şi avem un ascendent moral din acest punct de vedere, însă nu trebuie să uităm că întâlnim o echipă care joacă un fotbal spectaculos, aşa că trebuie să fim foarte atenţi şi să dăm tot ce avem mai bun” a declarat Isăilă.
„Grig” vrea altă atitudine. Grigoraş speră că elevii săi vor juca aşa cum au făcut-o în repriza a doua a meciului cu Ceahlăul: „Sper ca acest nou campionat să fi început aşa cum le-am spus şi jucătorilor în minutul 46 al jocului de la Piatra Neamţ, pentru că prima repriză am şi uitat-o şi am şters-o cu buretele. Şi mai sper că următoarele 90 de minute împotriva Braşovului vor fi mult mai bune şi ne vor aduce o victorie, mai ales că şi revenim cu această ocazie după mult timp pe teren propriu. Sunt convins că atitudinea jucătorilor şi jocul echipei va fi schimbat total faţă de meciul precedent" a încheiat Grigoraş.
Stegarii vor toate punctele. Directorul general al stegarilor, Marcel Popescu, întăreşte şi el spusele principalului Daniel Isăilă. „Mergem la Târgu Jiu să ne jucăm şansele noastre. Ne dorim toate punctele puse la bătaie”, ne-a declarat Marcel Popescu. „Cartea verde a lui Velayos a ajuns deja, iar până la ora jocului sperăm să rezolvăm şi situația lui Hugo Sousa”, a încheiat oficialul stegarilor.
Etapa a doua, program complet. Surpriza etapei cu numărul 2 a fost dată aseară de nou promovata Voința Sibiu, care s-a impus pe terenul Astrei Ploieşti cu scorul de 1-0 (Popa 41). Alte rezultate: Sportul Studențesc – Ceahlăul Piatra Neamț 1-1 (Curelea 63/Gafița 75), FCM Târgu Mureş – CFR Cluj 0-2 (Bastos 37, Sougou 64), Universitatea Cluj – Rapid 2-0 (Rui Duarte, autogol 28, Cl.Niculescu 40), FC Vaslui – Petrolul 0-0. Steaua – Dacia Mioveni şi Gaz Metan Mediaş- Dinamo s-au terminat aseară, după închiderea ediției. Etapa va fi încheiată mâine cu partida Oțelul Galați – Concordia Chiajna.

Comentarii

Ultimă oră