Sari la conținut

Şumudică este convins că o victorie la Mediaş salvează formaţia stegară de la retrogradare, în proprţie de 90%.

FC Braşov a încheiat turul de campionat pe locul 12 cu 19 puncte şi  va debuta vineri în retur la Mediaş împotriva celor de la Gaz Metan.  Formaţia lui Pustai este la doar un punct în faţa stegarilor, astfel că  meciul se anunţă a fi unul foarte echilibrat. FC Braşov nu a pierdut  niciun meci în faţa celor de la Mediaş pe prima scenă a fotbalului  românesc, iar tehnicianul galben-negrilor, Marius Şumudică, este  neînvins în duelurile cu Cristi Pustai. Şumudică spune că partida de la  Mediaş este una foarte importantă pentru viitorul grupării de sub Tâmpa.  Tehnicianul galben-negrilor, Marius Şumudică, nu se va putea baza la  partida de vineri seară pe mijlocaşii Marian Cristescu şi Nuno Viveiros,  ambii suspendaţi. Va reveni însă pe teren Bruno Madeira cel care şi-a  ispăşit etapa de suspendare în meciul din runda trecută de la Târgu  Mureş. Partida dintre Gaz Metan Mediaş şi FC Braşov se va disputa vineri  seara de la ora 20:30 şi va fi transmisă în direct de canalul  DigiSport.


Victorie = 90% salvaţi. Antrenorul  echipei FC Braşov, Marius Şumudică, a declarat că dacă formaţia sa va  câştiga meciul din deplasare cu Gaz Metan Mediaş se va salva de la  retrogradare în proporţie de 90 la sută. „Va fi un meci foarte greu la  Mediaş, însă mergem să luăm puncte, pentru că o victorie ar face să fim  salvaţi în proporţie de 90 % de la retrogradare. Cel puţin eu asta le  pot promite fanilor, că dacă luăm trei puncte la Mediaş, nu vom termina  campionatul mai jos de locurile 8-9. La Mediaş va fi un joc de care pe  care, atuul lor fiind unitatea de grup şi faptul că au un antrenor cu  care lucrează de multă vreme, dar chiar şi aşa, nu le va fi uşor cu noi.  Mă aştept la un joc bun din partea echipei mele şi sper ca jucătorii să  fie concentraţi la joc şi nu cu gândul la vacanţă. De asemenea, sper să  luăm greu gol şi să fructificăm ocaziile pe care le vom avea, trebuie  să fim ceva mai atenţi în ofensivă şi să marcăm”, a spus Şumudică.


Îl vrea pe Chipciu la echipă. În ceea ce priveşte  plecarea lui Alexandru Chipciu de la echipă, în pauza competiţională,  Marius Şumudică a spus că şi-ar dori foarte tare ca jucătorul să rămână  la FC Braşov, dar dacă va fi o ofertă convenabilă pentru club, atunci nu  are cum să se opună. „Eu am mai spus-o, nu de mine depinde dacă el  pleacă sau nu, ci doar de patronul Ioan Neculaie. Chiar am vorbit şi eu  cu Chipciu, căruia am înţeles că i s-au pus o mulţime de vorbe în gură,  cum că este stelist de mic şi mai ştiu eu ce. Fotbalistul este la  Braşov, mai are de jucat alături de colegii lui un meci din acest an şi  apoi vom vedea ce se întâmplă. În acest moment, el trebuie să fie  concentrat la ce are de făcut. Cu siguranţă, la un moment dat va merge  la o echipă mare. Este un jucător talentat care va ajunge să joace la o  echipă galonată, aşa cum e şi firesc. Însă e greu de spus dacă va pleca  în iarnă sau nu. Eu mi-aş dori foarte tare ca el să rămână, dar… vom  vedea ce va fi”, a precizat Şumudică. (R.T.)

Comentarii

Ultimă oră