Sari la conținut

FC Braşov într-o situaţie delicată înaintea meciul cu Astra

FC Braşov este într-o situaţie delicată în clasamentul Ligii I. Galben-negrii se află pe locul 13 în clasament, cu 15 puncte şi sunt la doar două lungimi distanţă de primul loc retrogradabil. Astfel partida de sâmbătă din etapa a 16-a din Liga lui Mitică împotriva celor de la Astra este una extrem de importantă pentru FC Braşov. „Va fi un joc mai mult decât important având în vedere poziţia pe care o avem în clasament. Jucătorii trebuie să înţeleagă că suntem într-o situaţie delicată şi că orice meci câştigat este important în lupta pentru evitarea retrogradării. Întâlnim o echipă  puternică. Eu cunosc foarte bine grupul de jucători de acolo, astfel că voi încerca să le trasmit jucătorilor mei ceea ce ştiu eu despre echipa lor”, a declarat antrenorul braşovenilor, Marius Şumudică.
„Şumi” vrea un stadion plin. Antrenorul braşovenilor, Marius Şumudică, este conştient că va avea un meci foarte greu împotriva celor de la Astra şi îşi doreşte un stadion plin la partida cu ploieştenii. „Braşovul formează un grup puternic, iar noi încercăm să jucăm fotbal la fiecare meci. Sper ca la acest joc fanii să vină alături de noi pentru că avem nevoie de sprijinul lor. Este ultimul meci din acest an în faţa propriilor suporteri şi este foarte important ca ei să vină în număr mare la stadion şi să pună presiune pe echipa oaspete. Această echipă are nevoie de susţinere pentru a ieşi din subsolul clasamentului. Cred că am arătat în meciurile cu Mioveni şi cu Steaua că jucăm un fotbal frumos. Trebuie să înscriem goluri, să adunăm puncte şi pentru asta avem nevoie şi de sprijinul fanilor, pe care îi aştept la stadion”, a spus Şumudică.
Jucaţi şi pentru mine! Tehnicianul braşovenilor cunoaşte foarte bine formaţia Astra Ploieşti pe care a pregătit-o în acest sezon timp de zece etape şi este convins că N’Doye şi compania nu au cum să-l surprindă. Marius Şumudică are tot lotul valid pentru partida de sâmbătă de pe stadionul Tineretului şi le-a cerut fotbaliştilor săi să câştige şi pentru el. „Îi voi ruga pe jucători să joace şi pentru mine în acest meci, pentru că am fost jignit în multe rânduri de cei de la Astra. Jucătorii mei trebuie să joace în primul rând pentru suporteri, pentru echipa FC Braşov, pentru ei ca jucători şi pentru oraşul Braşov. Îi rog să joace şi pentru mine, pentru că formăm un grup, am pornit la un drum împreună şi le promit că nu îi voi trăda niciodată”, a spus tehnicianul braşovenilor, Marius Şumudică.
Şumudică stă pe bancă. Eliminat din teren la meciul cu Steaua, după decizia arbitrului de rezervă, Marius Şumudică a fost iertat de Comisia de disciplină. Astfel tehnicianul echipei de sub Tâmpa va putea să-şi conducă formaţia de pe bancă la meciul cu Astra Ploieşti.  
Se vând bilete.FC Braşov va pune în vânzare începând de vineri de la ora 10:00 biletele pentru partida cu Astra. Astăzi tichetele se vor găsi la magazinul oficial al clubului. Sâmbătă, în ziua meciului, biletele se vor putea procura doar de la casele de bilete de la Stadionul Tineretului. Fanii braşoveni care vor să-şi încurajeze formaţia favorită trebuie să scoată din buzunare 10 lei pentru un tichet la peluză, tribuna a II-a şi tribuna I, 25 de lei pentru un loc în sectoarele S şi T ale tribunei întâi şi 100 de lei pentru un billet la tribuna oficială. Partida dintre FC Braşov şi Astra Ploieşti, din etapa a 16-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă cu începere de la ora 15:00 pe stadionul Tineretului. (R.T.)

Comentarii

Ultimă oră