Sari la conținut

FC Braşov-FCM Bacău, meci cu favorită certă

Galben-negrii vor să continue linia ultimelor evoluţii (egal cu Rapid în deplasare şi victorie cu Petrolul, sâmbătă seara pe Tineretului) şi se concentrează asupra întâlnirii cu FCM Bacău, joc ce contează pentru 16-imile Cupei României la fotbal. Avantajul este net în favoarea braşovenilor, care pe lângă valoare au şi alt atu: terenul propriu!

Seriozitate maximă cu Bacăul! Antrenorul FC Braşov, Daniel Isăilă, spune că meciul cu FCM Bacău trebuie tratat cu maximă seriozitate şi este convins că echipa sa va obţine calificarea în optimile de finală. "Meciul cu FCM Bacău este unul important. Venim după un meci foarte greu cu Petrolul, în care jucătorii au depus un efort foarte mare. Important este să ştim să gestionăm foarte bine meciurile din această săptămână, în care jucăm marţi cu FCM Bacău şi vineri la Chiajna. Chiar dacă întâlnim în Cupa României un adversar mai slab cotat, nu trebuie să-i subestimăm şi sunt convins că nu vom avea un meci uşor. Suntem favoriţi, însă trebuie să tratam meciul cu toată seriozitatea, pentru că obiectivul este să ne calificăm în faza următoare a competiţiei.
Vor confirma rezervele? Principalul stegarilor, Daniel Isăilă, va pune astăzi la treabă şi jucătorii care au evoluat mai puţin în acest sezon. “ Voi încerca să folosesc în acest meci şi jucători care au evoluat mai puţin în prima parte a acestui sezon şi sper ca ei să confirme aşteptările. Este un avantaj faptul că jucăm pe teren propriu, pentru că vom avea parte de susţinerea fanilor", a declarat Daniel Isăilă. “Indiferent în ce condiţii, chiar şi după 120 de minute de joc, trebuie să ne calificăm mai departe!” spune şi directorul general al galben-negrilor, Marcel Popescu.  
Voiculeţ-out, Distefano in? Daniel Isăilă nu se va putea baza în acest meci pe serviciile atacantului Adrian Voiculeţ, suspendat. În schimb, la FC Braşov ar putea reveni mijlocaşul David Distefano, refăcut după accidentarea suferită în meciul cu Sportul Studenţesc. Meciul dintre FC Braşov şi FCM Bacău, contând pentru şaisprezecimile de finală ale Cupei României, se va disputa marţi, 20 septembrie, de la ora 16.00.

Comentarii

Ultimă oră