Sari la conținut

Procurorii au dispus efectuarea unei expertize tehnice în dosarul lui Şerban Huidu. În urma procedurii se vor stabili împrejurările în care s-a produs accidentul rutier provocat de realizatorul tv, pe DN1 la Timişul de Sus, în urma căruia au murit trei persoane. Obiectivele expertizei dispuse au în vedere inclusiv cererile formulate de aparţinătorii victimelor. Expertiza dispusă urmează să fie făcută de experţi ai laboratorului interjudeţean din cadrul Institutului Naţional de Expertiză Criminalistică, potrivit unui comunicat transmis miercuri de Parchetul instanţei supreme.

Potrivit Mediafax, probele administrate până în prezent în dosarul în care Şerban Huidu este învinuit pentru ucidere din culpă arată că acesta a provocat accidentul întrucât nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic pe carosabil umed, susţin procurorii.

În acest dosar, Parchetul Judecătoriei Braşov a început în 18 octombrie urmărirea penală faţă de Şerban Huidu, pentru uciderea din culpă a trei persoane. În cauză au fost formulate concluziile medico-legale cu privire la decesul celor trei persoane care se aflau în autoturismul Dacia, stabilindu-se că moartea a fost violentă, cauzată de hemoragii interne şi externe, consecutive, în principal din cauza rupturilor de organe interne. În urma accidentului provocat de Huidu şi-au pierdut viaţa Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balog, cei trei fiind colegi la o firmă din Braşov. (A.M.)
foto: adevarul.ro

Comentarii

Ultimă oră