Sari la conținut

Evitaţi aglomeraţia şi schiaţi la Drăguş!

Amatorii de schi trebuie să ştie că pot scăpa de îmbulzeala din staţiunile consacrate pentru sporturile de iarnă şi pot merge la Drăguş, localitate situată la cinci kilometri de Mănăstirea Sâmbăta. În zona „Moţul Drăguşului“, lângă Fântâniţa părintelui Arsenie Bocca, a fost amenajată o pârtie de schi modernă şi dotată cu tunuri de zăpadă, teleschi şi iluminat nocturn, inaugurată în data de 4 ianuarie 2010. Pârtia are o lungime de 500 de metri şi porneşte de la altitudinea de 1.000 de metri. Turiştii care au încercat-o au fost multumiţi de calitatea sa.
Domeniul schiabil de lângă mănăstire este dotat cu telescaun, tunuri de zăpadă şi chiar şi nocturnă. Cei care nu au schiurile la ei nu trebuie să îşi facă probleme, deoarece există şi un centru de închirieri, unde preţul pentru un echipament complet este de 25 de lei.
Totodată, pentru patru urcări cu teleschiul, turiştii nu trebuie să scoată din buzunar decât 10 lei sau 25 de lei pentru zece urcări.Cei care ajung în zonă, au însă, la dispoziţie un patinoar natural, cu o suprafaţă de 650 de metri pătraţi. Taxa de intrare este de opt lei şi include şi patinele, iar timpul nu este limitat. Cei care vin cu patinele de acasă vor achita doar cinci lei.     S.B.

Comentarii

Ultimă oră