Sari la conținut

Duelul Steaua – Corona Braşov s-a lăsat cu bătaie

Vineri seara, Steaua Rangers a trecut cu 3-2 de Corona Fenestela 68 Braşov. Jucătorii celor două formaţii nu s-au rezumat doar la întrecerea sportivă, şi au trecut şi la câteva reprize serioase de box! Partea a doua a “ războiului”, s-a consumat duminică seara, de data aceasta la Braşov, după terminarea meciului (15-0 pentru Corona!!), în drumul echipelor către vestiare! Steaua acuză, Braşovul dă replica!
Ce vrea Steaua? CSA Steaua solicită FRHG excluderea pe viaţă din activitatea sportivă a jucătorului echipei de hochei pe gheaţă Corona Braşov Josef Adorian, pentru agresarea unui component al formaţiei Steaua Rangers, la finalul jocului de duminică. ”Adorian, deplasându-se spre vestiar, l-a întâlnit pe hol pe Cătălin Berdilă (Steaua Rangers), cu care avusese o altercaţie în timpul meciului, în prima repriză. Josef Adorian l-a lovit prin surprindere cu pumnul pe stelist, iar în momentul în care acesta a căzut la pământ a năvălit asupra lui lovindu-l cu crosa de joc” se arată în comunicatul celor de la Steaua.
S-a “băgat” şi viceprimarul? „Fiind o agresiune petrecută în afară terenului de joc şi a timpului regulamentar de joc, acesta a recomandat antrenorului anunţarea organelor de ordine la 112 pentru constatarea faptelor. Antrenorul nu a mai putut fi contactat o perioadă, iar când s-a reuşit a apucat doar să spună că nu a putut anunţa poliţia deoarece este înconjurat şi intimidat de către întreagă conducere a echipei braşovene şi de o persoană care s-a recomandat a fi viceprimarul oraşului“, mai precizează comunicatul grupării bucureştene.
Meciul a început! Braşovenii au răspuns celor de la Steaua, prin vocea vicepreşedintelui Emilian Cernica. "Tot acest circ face parte, de fapt, din războiul psihologic început de formația bucureşteană, încă de la jocul de vineri. Jucătorul nostru Milan Varga, unul din cei mai importanți jucători ai Braşovului, încă se află în Spitalul Județean de Urgența Braşov la secția de Neurologie, cu un traumatism cerebral. Am convingerea că jucătorilor echipei Steaua  li s-a solicitat să joace agresiv pentru a ,,elimina”, prin orice mijloace, cât mai mulți jucători de bază ai echipei noastre, avându-se în vedere meciurile din semifinalele Campionatului Național în care se vor întâlni cele două echipe, acest lucru fiind evident mai ales în meciul de la Braşov. Berdilă Cătălin l-a scuipat şi înjurat pe căpitanul echipei noastre, Adorjan Jozsef, fapt pentru care a şi fost sancționat cu ,,pedeapsă de meci”. Personal, la aproximativ 20 de minute după terminarea jocului, mi s-a comunicat că la vestiare ar fi avut loc o altercație între un jucător de la Steaua şi unul de la Braşov şi că jucătorii Stelei intenționau să vandalize vestiarele“ spune “vicele”Emilian Cernica. Incidentele de la cele două partide dintre Steaua Rangers şi ASC Corona Fenestela Braşov, pe gheaţă şi în afara ei, vor fi analizate, marţi, la Gheorgheni, de membrii Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă.
Se însoară Polc! Înainte de începerea partidei de duminică seara, pe ecranele-gigant ale Patinoarul Olimpic, a apărut o cerere în căsătorie în limba engleză. Mesajul, citit de portarul echipei braşovene Patrik Polc, era adresat iubitei. La finalul partidei a venit şi răspunsul: DA.
Fără miză la Galaţi. Din barajul pentru calificarea în semifinalele campionatului naţional au mai rămas de disputat două partide, între CSM Dunărea Galaţi şi ASC Corona Braşov, care sunt programate astăzi de la ora 18:00, şi 7 miercuri de la ora 12:00, ambele la Galaţi.

Comentarii

Ultimă oră