Sari la conținut

Descoperă OWU SHOP - Magazinul Online care sprijină sustenabilitatea mediului

Sursă foto: OWU SHOP

OWU SHOP este un magazin online sustenabil, cu Oferte Unice în România pentru tine și familia ta. Cu o selecție diversificată de produse, împărțită în patru categorii principale:

·         OWU Home: Vase pentru gătit, Căni & Cești, Îngrijire personală.

·          Băcănia OWU: Produse Gourmet tradiționale italienești, precum Parmigiano Reggiano D.O.P

·         Bebe OWU: Jucării pentru dentiție și Păpuși

·         OWU Garden: Plante naturale în ghiveci și Roboti inteligenti de tuns gazon

OWU SHOP promite să satisfacă toate nevoile familiei tale, oferind în același timp produse unice pe piața românească.

 

Și asta nu e tot! În luna iunie, OWU SHOP lansează o campanie specială de sustenabilitate, destinată să sprijine proiecte ecologice și acțiuni menite să protejeze mediul înconjurător. Astfel, 5% din valoarea fiecărei comenzi plasate în această perioadă va fi direcționată către un fond dedicat susținerii inițiativelor sustenabile. Fii parte din viziunea OWU și implică-te până la sfârșitul campaniei când OWU SHOP va anunța, prin newsletter și pe site-ul oficial, detaliile despre proiectul ales pentru finanțare, care se va realiza datorită contribuției tale

 

„Fiecare comandă plasată pe OWU.ro va impacta pozitiv mediul în care trăim" – OWU 2030. Aceasta este promisiunea magazinului, care își propune să implice fiecare client în eforturile de protejare a planetei.

 

În cadrul campaniei de sustenabilitate, OWU SHOP promovează o selecție de produse vedetă din categoria vase pentru gătit, marca UNO CASA. Aceste produse nu doar că aduc un plus de calitate în bucătăria ta, dar contribuie și la susținerea proiectelor de mediu.

 

1. Ceaun din Fontă cu Capac 2-în-1

Un produs versatil și durabil, ideal pentru preparatele tradiționale.

Ceaun Fontă cu Capac 2-în-1 (https://www.owu.ro/cumpara/ceaun-cuptor-olandez-din-fonta-cu-capac-2-in-1-reversibil-uno-casa-458)

Sursă foto: OWU SHOP

 

2. Ceaun din Fontă Emailată, Roșu/Albastru

Adaugă o notă de culoare bucătăriei tale, păstrând totodată proprietățile excelente ale fontei.

Ceaun Fontă Emailată, Roșu/Albastru (https://www.owu.ro/cumpara/ceaun-din-fonta-emailata-uno-casa-tip-cuptor-olandez-cu-capac-28-cm-461)

Sursă foto: OWU SHOP

 

3. Ceaunul olandez de camping Uno Casa

Din fontă pre-asezonată, are o capacitate de 6 litri și un diametru de 30 cm. Include piciorușe, dispozitiv de ridicare a capacului și o geantă de transport pentru ușurință în utilizare și portabilitate. (https://www.owu.ro/cumpara/ceaun-olandez-de-camping-din-fonta-uno-casa-pre-asezonat-6l-30-cm-cu-454 )

Sursă foto: OWU SHOP

 

OWU SHOP nu doar că oferă produse de calitate, dar se angajează și să promoveze sustenabilitatea mediului. Comandă acum pe OWU.ro și contribui cu 5% la protejarea mediului înconjurător. Devino parte din comunitatea OWU și ajută-ne să construim un viitor mai verde și mai sănătos pentru toți.

 

Vizitează OWU SHOP și descoperă gama noastră de produse de calitate. Magazinul nostru este dedicat nu doar satisfacerii nevoilor tale, ci și protejării mediului înconjurător. Fii parte din schimbare și contribuie la un viitor mai verde, cu fiecare comanda pe OWU.ro!

 

Magazinul Sustenabil al Familiei Tale! | Oferte Unice în România!

Comentarii

Ultimă oră