Sari la conținut

Inspectorii de integritate au constatat că Matei Brătianu este în incompatibilitate, întrucât exercită mandatul de deputat, în condiţiile în care este şi preşedinte al Federației Sindicatelor din Poștă și Comunicații, deţinând totodată, în timp, mai multe funcţii de conducere în cadrul BNS, scrie Mediafax.


În urma evaluărilor demarate la 20 octombrie, ANI a constatat că Matei Radu Brătianu a fost în 2011 în incompatibilitate, întrucât a deținut atât calitatea de deputat, cât și funcția de președinte al Federației Sindicatelor din Poștă și Comunicații.

Brătianu exercită, în prezent, mandatul de deputat, el fiind şi președinte al Federației Sindicatelor din Poștă și Comunicații (24.10.2008 - 22.09.2011) şi președinte, vicepreședinte, secretar general al Blocului Național Sindical și prim - vicepreședinte al Blocului Național Sindical (în perioada 1991 – 2008).


Matei Brătianu a fost informat în 27 octombrie despre declanșarea procedurii de evaluare, iar în 16 noiembrie s-a prezentat la sediul Agenției Naționale de Integritate, unde a luat la cunoștință de informațiile și datele cuprinse în dosarul de evaluare. (A.M.)

Comentarii

Ultimă oră