Sari la conținut

De la 1 iulie CFR Călători va opera 60 de trenuri pe ruta București Nord- Aeroportul Henri Coandă și retur

de-la-1-iulie-cfr-calatori-va-opera-60-de-trenuri-pe-ruta-bucuresti-nord-aeroportul-henri-coanda-si-retur

Pentru a permite în continuare mobilitatea cetățenilor, începând de astăzi, 1 iulie 2021, CFR Călători va opera 60 de trenuri pe ruta București Nord- Aeroportul Henri Coandă și retur, după ce un operator privat de transport feroviar de călători a renunțat la această rută.

CFR Călători își concentrează atenția pe creșterea calității serviciilor asigurate călătorilor și face în continuare demersuri pentru a dezvolta și îmbunătăți serviciul de transport oferit.

Trenurile sunt formate din automotoare Desiro, cunoscute ca Săgeata Albastră și circulă în regim de tren Regio cu un tarif de 4 lei, accesibil tuturor. Circulaţia trenurilor CFR Călători este cadenţată şi acoperă aproape întreaga durată a zilei. Traficul de călători este astfel deservit în mod optim, asigurând nevoile de transport atât pentru traficul de călători ocazional cât şi pentru cel de navetă.

Durata medie a unei călătorii este de aproximativ 20 de minute și este realizată cu trenuri cu scaune confotabile, prevăzute cu locuri pentru bagaje și rafturi aeriene și aer condiționat. Călătorii au de asemenea posibilitatea de a călători cu animale de companie.

CFR Călători recomandă planificarea din timp a călătoriei și cumpărarea cu anticipație a legitimaţiilor de călătorie. Biletele pot fi achiziţionate cu anticipație de 20 zile, de pe următoarele canale:

l online de pe www.cfrcalatori.ro;
l de la automatele de vânzare bilete din gări;
l și dacă nu este posibil altfel, direct de la casele de bilete din gări și distribuitorii autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței față de celelalte persoane.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

· 0219521 – INFO CFR (trafic intern).

· numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE

· în aplicația TRENUL MEU, introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.

· pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.

· pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.

· la personalul din staţii.


Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei.

Comentarii

Ultimă oră