Sari la conținut

Autoritatea Electorală Permanentă desfăşoară o campanie în şcoli şi prin intermediul unui site, prin care se încearcă conştientizarea tinerilor privind importanţa votului şi implicarea lor în alegeri. www.primulvot.ro este un portal de dezbateri şi informaţii cu caracter politico-electoral, destinat în special tinerilor alegători care votează pentru prima dată.
Dreptul de vot reprezintă cea mai simplă modalitate prin care fiecare tânăr poate lua parte, în mod direct, la viaţa comunităţii în care trăieşte. Dacă votezi, aceasta e cea mai simplă cale de a-ţi manifesta opiniile politice.
Cei care votează sunt o parte a comunităţii în care trăieşti şi orice decizie care priveşte comunitatea mă priveşte şi pe mine. Apoi, societatea va arăta în viitor aşa cum o construim noi acum.
Ce se întâmplă dacă nu mergi la vot?   Alţii vor hotărî în locul TĂU care dintre candidaţi va fi ales. Ideile şi aşteptările tale nu vor avea un reprezentant care să le susţină. Vei mai putea să faci o alegere doar peste alţi 4-5 ani.

Comentarii

Ultimă oră