Sari la conținut

În perioada 24 – 26 februarie 2012, Rotary Club Brasov Citadel,  organizeaza evenimentul ,,Cursa Trasnitilor 2012”, editia a 9-a (de  iarna), care va avea loc in Poiana Brasov, pe Partia Bradul.  In anul  2012 “Cursa Trasnitilor” propune elemente noi de atractie pentru public, mai multa distractie si un concept proaspat.

Prin acest eveniment, Rotary Club Brasov Citadel, ofera oportunitatea  participantilor de a se implica activ si direct in sustinerea acestei  actiuni de caritate si anume stringerea de fonduri, care vor fi  directionate catre clasa de copii din ciclul gimnazial cu cea mai mare  medie de promovare a anului scolar 2011-2012, dintr-o scoala generala  din Brasov, in vederea participarii elevilor intr-o tabara de doua  saptamani intr-un campus de vara din Germania specializat pe activitati  de ,,prim ajutor”.

"Datorita faptului ca editiile anterioare au avut un real succes, prin  imbinarea distractiei cu scopul nobil, caritabil al evenimentului,  astazi putem vorbi despre un eveniment consacrat si de notorietate.  Numarul de vizitatori a crescut de la an la an, iar la editia a 9-a,  asteptam o crestere semnificativa a numarului acestora pe parcursul  celor 3 zile de desfasurare a evenimentului." a declarat Anemona Hermeneanu, directorul evenimentului. (D.K.)

Comentarii

Ultimă oră