Sari la conținut

CFR Călători informează că, în perioada 22 decembrie 2011- 2 ianuarie 2012, vor fi făcute modificări în programul de circulaţie a trenurilor, pentru adaptarea la traficul de călători estimat în perioada sărbătorilor de iarnă.

Astfel, pentru preluarea traficului de călători de pe cele mai utilizate rute, respectiv din Bucureşti spre Craiova, Braşov, Bicaz, Botoşani, Iaşi, Timişoara, Baia Mare, Arad, Suceava sau Vatra Dornei, vor fi suplimentate cu peste 40 vagoane mai multe trenuri InterRegio, inclusiv cu vagoane cuşetă şi de dormit.

În zilele de 25, 26 decembrie şi 1, 2 ianuarie 2012, când traficul de călători se va diminua, vor fi anulate unele trenuri InterRegio, precum şi unele trenuri Regio.

În această perioadă, programul agenţiilor de voiaj va fi unul obişnuit de lucru, iar în 26 decembrie 2011 şi 2 ianuarie 2012 toate agenţiile de voiaj CFR vor fi închise, a precizat sursa citată.

CFR Călători menţionează că pasagerii pot beneficia în această perioadă de anumite reduceri şi le recomandă ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre circulaţia trenurilor în staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la numărul de telefon 021/9521 sau online pe www.cfrcalatori.ro. (L..A)

Comentarii

Ultimă oră