Sari la conținut

Trei redactori şi un fotoreporter de la Evenimentul zilei eu muncit din greu ca să compună acest articol demascator, cu un titlu care ne umple de respect. O anchetă dărâmătoare. Un material de Pulitzer. Şoc şi groază. Până-aici i-a fost liderului opoziţiei. ANI, DNA, dormiţi?
Bref, Crin şi-a cumpărat un apartament. Mărişor. Prin credit ipotecar. Împreună cu europarlamentara sa nevastă. Aha! S-a demascat! Unde e “revoluţia bunului simţ”? Cum de şi-a permis să facă un credit la bancă? Nu putea să-şi dea şi el moca o casă cumsecade, ca aia din Mihăileanu, a distinsului nostru preş?
Nu putea să-şi cumpere cu banii jos (un milion de euroi, din vânzări anterioare) un penthouse de 400 mp, ca distinsa notăriţă de ţară Ioana Băsescu? Nu putea să-şi ia şi el, prin tăticu, un viloi cu etaj pe malul lacului Snagov, la preţ de garsonieră în Drumul Taberei, precum distinsa ex-ministră Boagiu?
Au dreptate deontologii lui Cristoiu: să-ţi fie ruşine, Crin! Sărăntocule! Auzi, credit ipotecar, ca un patronel de chioşc… Strici piaţa, milogule! de Adrian Teacă

Comentarii

Ultimă oră