Sari la conținut

Criminalul din Făgăraş a dat ochii cu rudele victimei sale

Ultimele clipe de viaţă ale Angelei Martinică, tânăra de 28 de ani care a fost ucisă cu sânge rece de concubinul ei la Făgăraş, au fost reconstituite astăzi de anchetatori, împreună cu ucigaşul Ioan Gabor, scrie www.bzf.ro.

Fără remuşcări

Astăzi în jurul orei 12, cu cătuşe la mâini, fără să arate vreo părere de rău, Ioan Gabor a păşit în casa unde, în urmă cu o săptămână, a ucis cu sânge rece. Aici, le-a arătat procurorilor fiecare pas pe care l-a făcut în seara crimei şi şi-a recunoscut cu seninătate odioasă fapta. Femeia a fost ucisă în faţa a trei copii, printre care şi fiul ei, de numai cinci ani. La reconstituire au participat şi rudele apropiate ale Angelei, care au urmărit ce se întâmplă, în linişte. Ulterior, nu au vrut să declare nimic presei.

Şi-a recunoscut fapta

În urmă cu câteva zile, Lucia Martinică, una dinte surorile victimei, a declarat că Angela i-a povestit că amantul ei obişnuieşte să ţipe la ea şi să o maltrateze. Nu a crezut însă că ar putea fi capabil de o asemenea faptă, părându-i-se o persoană liniştită. „Cu ocazia reconstituirii, inculpatul şi-a recunoscut fapta“, a spus Monica Munteanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Comentarii

Ultimă oră