Sari la conținut

Primăria Braşov a vrut, dar a pierdut! Este vorba despre baza sportivă Olimpia, unde Consiliul Judeţean deţine mai mult de jumătate din masa credală.
Asta în baza unei unei sentinţe a Tribunalului Comercial Argeş. Practic, judecătorii au declarat Consiliul Judeţean creditor majoritar, ţinând cont de prevederile legii insolvenţei. Astfel, toţi cei care au de recuperat bani în acest caz, au cerut oficial să-i primească.
În aceste condiţii, Primăria Braşov s-a înscris şi ea la masa credală. A rămas, însă, doar cu... înscrierea.
Paradoxal, însă nu recunoaşte înscrierea. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, Aristotel Căncescu, demersurile cu privire la baza sportivă Olimpia vor continua săptămâna aveasta, pentru ca totul să se realizeze exclusiv în baza legii.
„Primăria Braşov s-a înscris la masa credală, unde Consiliul Judeţean Braşov deţine majoritatea. Firesc, cererea Primăriei a fost respinsă. Mai mult, din informaţiile pe care le deţinem, săptămâna viitoare va fi schimbat lichidatorul judiciar care se ocupă  de insolvenţa Societăţii de patinaj, care deţinea baza sportivă Olimpia”, a precizat Aristotel Căncescu.
Pentru că administraţia judeţeană, condusă de Aristotel Căncescu are de recuperat cei mai mulţi bani, Consiliul Judeţean poate decide şi înlocuirea administratorului judiciar de la baza Olimpia.

Comentarii

Ultimă oră