Sari la conținut

Concerte cu Smiley, Iris sau Guess Who de Valentine s Day, la Braşov

Dacă nu v-aţi făcut încă planuri unde să petreceţi de Valentine"s Day vă oferim nişte sugestii.
Cluburile au pregătit petreceri speciale de Valentine"s Day. Bamboo Brasov te invită la o seară specială alături de SMILEY. Sunt asteptaţi toţi îndrăgostiţii dar şi toţi cei care încă îşi caută perechea potrivită…nu se ştie niciodată. Preţ bilet intrare 20 lei. În Social Pub va fi organizată Valentine"s Night Party cu DJ vs Karaoke. Petreci timpul cu persoana iubita şi vei fi premiat  pentru cea mai ingenioasă declaraţie de dragoste. Intrarea este liberă.
În Vintage Pub este organizat Rockabilly Dance Party de Valentine’s Day. Petrecerea abordează un nou concept, transpunerea rebelilor ani ’50 în dans, muzica, arta culinară şi vestimentatie, dar şi în atitudine.
De Ziua Indrăgostiţilor, braşovenii vor avea parte de concertul celor de la Iris în Times Pub. O seară romantică în compania unei trupe legendare. În clubul Kasho ai parte de un trio fantastic Guess Who, Grasu XXL şi Maximilian la Braşov şi şansa de a câstiga o vacanţă romantică la Paris pentru tine şi perechea ta. Preţ bilet intrare 20 de lei.
Puteţi celebra Ziua Indrăgostiţilor şi la Castelul Bran, în 14 februarie 2012. Păşiţi împreună peste pragul Sufrageriei Regale, unde preţ de câteva minute, într-un cadru elegant, sunteţi invitaţi să redescoperiţi sentimente, declaraţii, istorie şi artă, în compania unui ceai fierbinte, a unei cafele sau a unei căni cu ciocolata caldă. Pentru detalii suplimentare - 0268.237.700.

Dacă vă place teatrul la Centrul  Cultural Reduta, de la ora 19.00, la  sala Reduta, de Ziua Indrăgostiţilor,  este reprezentată piesa „Două  povești de amor”. Spectacolul este un colaj cu două piese scurte scrise  de Cehov în 1888, "Ursul" şi "Cerere în căsătorie". Regia aparține lui  Mircea Cornișteanu (directorul Teatrului Național “Marin Sorescu” din  Craiova și fost director al teatrului de la Brașov), distribuția  reunește pe Cerasela Iosifescu (Teatrul “Nottara”), Silviu Biriș  (Teatrul Național “I.L.Caragiale”) și Ion Arcudeanu (Teatrul “Ion  Creangă”).Informaţii şi rezervări la nr. de tel: 0752.791.902. (L.A.)

Comentarii

Ultimă oră