Sari la conținut

Corul de copii „Unison" împlineşte zilele acestea zece ani de la înfiinţare. Copiii au organizat cu această ocazie un spectacol aniversar intitulat „Un deceniu de aplauze". Concertul va avea loc joi seara, de la ora 19:00, la Opera Braşov. Un bilet costă 10 lei.  Cu mult entuziasm și dăruire, George Dumitraşcu - dirijorul corului și Cristian Lorand Fieraru -managerul ansamblului au decis să formeze la Brașov în 2001 primul cor particular de copii din țară. Astfel cei doi mentori deschid oficial porțile corului pentru cei 23 de copii pe data de 8 decembrie 2001, când echipei se alătură și Aida Dragomir consilier artistic.
Festivitatea oficială de deschidere a avut loc la sediul corului unde au participat copiii înscriși, părinții acestora, presa și televiziunile locale dar și personalități de marca din Brașov. Prima apariție publică a corului a avut loc în decembrie 2001.
Corul de Copii Unison devine unul dintre cele mai cunoscute coruri de copii din România susținând recitaluri, concerte, spectacole în țara și peste hotare.  

Comentarii

Ultimă oră