Sari la conținut

Agenţiile de recrutare din străinătate au pus la bătaie aproximativ 870 de joburi pentru tinerii studenţi sau proaspăt absolvenţi de studii unviersitare care vor să lucreze în vară, potrivit portalului tjobs.ro.

„De la publicarea acestor oferte s-au înregistrat deja 1.070 de CV-uri și 22.772 de vizualizări”, a declarat Sonia Dan, reprezentant al tjobs.ro.
În Marea Britanie, de exemplu,  sunt disponibile 341 de locuri de muncă, prin programele de „Au Pair“ (îngrijire copii), în hoteluri și restaurante, sau pentru firme de curățenie.
Cei care doresc să ajungă în Germania trebuie să ştie că pot găsi 98 de posturi pentru personalul medical și sanitar, completate de câteva oferte de Au Pair.
În Grecia sunt disponibile 180 de joburi în domeniul „restaurant / catering”. În acelaşi timp, companiile de recrutare din Franţa caută 21 de români pentru programele de Au Pair, pentru firmele de curățenie, completate de câteva oferte pentru studenții și rezidenții de la medicină.
Industria hotelieră din Spania oferă 20 de locuri de muncă pentru tineri români care vor să lucreze în străinătate în vara acestui an.
Şi olandezii caută zece  tinere românce, care sunt interesate de îngrijirea copiilor pe perioada verii.
În condiţiile în care sunteţi dipuşi să ajungeţi în Asia, etse bine de ştiut că şi China oferă aproximativ 100 de poziții vacante tinerilor care doresc să acumuleze experiență în domeniul hotelier.
America propune alte 100 de joburi în agricultură pentru vara lui 2012. S.D.

Comentarii

Ultimă oră