Sari la conținut

Şi la ora la care sunt citite aceste rânduri, Chiajna s-ar fi chinuit teribil să înscrie, pentru a obține prima victorie a sezonului, în poarta celor de la FC Braşov! În condiții normale, Concordia Chiajna avea şanse extrem de mici să treacă de stegari. Cu un om în plus o repriză întreagă (două galbene Hadnagy, ultimul pentru simulare!), echipa din apropierea capitalei a reuşit să pună cifra 1 în dreptul victoriilor din acest sezon! Buga a punctat pentru 0-1 în min.2, dar Bălțoi (min.55) şi Vitinha (min.67), au întors rezultatul.
Prostia care costă… În primul meci al etapei a VIII-a a Ligii I de fotbal, FC Brașov a fost învinsă vineri seară în deplasare, de Concordia Chiajna, scor 1-2, după ce „stegarii" au condus cu 1-0 la pauză. “Este greu de digerat această înfrângere. Am început bine jocul, am marcat, apoi am ratat mai multe ocazii de a ne desprinde.  A venit  însă acea prostie, acea eliminare şi am rămas în zece oameni. Când faci o asemenea gafă la acest nivel e clar că te costă.  Nu caut un țap ispăşitor, pentru că atunci când câştigăm avem cu toții merite, astfel că şi la înfrangere suntem cu toții vinovați”  a declarat principalul braşovenilor, Daniel Isăilă. ”Am primit golul egalizator în opt oameni, a fost o fază care nu a fost judecată la fel. Lui Cristi Munteanu nu i s-a permis să intre pe teren, lui Mihalcea i s-a permis, iar de aici totul s-a rupt” a mai spus Isăilă.
Directorul e suspicios! La finalul confruntării, directorul sportiv al brașovenilor, Marcel Popescu, și-a criticat dur jucătorii. „O prestaţie extrem de ciudată, 20-25 de minute am jucat fotbal, după care ne-am retras inexplicabil, am rămas şi în 10 oameni. Corect este să recunosc dăruirea jucătorilor Concordiei, abnegaţia cu care au luptat şi penibilitatea jocului nostru din minutul 30 până spre final. Nu am explicaţii pentru rezultat, poate i-a trecut cuiva prin cap să parieze 2 pauză, 1 final. Se repetă scena din meciul cu Petrolul. De data asta nu ne-a mai salvat portarul. Ne-am retras, am început să jucăm tenis cu piciorul de la fundaşi spre atacanţi. Îmi este jenă de asemenea joc", a declarat Marcel Popescu.
Probleme în atac. Isăilă se confruntă în această perioadă cu o problemă foarte delicată: ata-canții sunt accidentați sau suspendați! “Avem probleme cu atacanții, pentru că Moutinho s-a accidentat la încălzire, Hadnagy a intrat în locul său şi va fi suspendat pentru următorul meci, iar Buga a ieşit accidentat” spune principalul galben-negrilor.  În etapa cu numărul 9, FC Braşov va primi, în data de 3 octombrie, vizita celor de la Ceahlăul Piatra Neamț.

Liga I, etapa a 8-a:

Concordia Chiajna – FC Braşov 2-1
Oțelul Galați – CS Mioveni 0-0
Universitatea Cluj – Ceahlăul Piatra Neamț 1-0
Rapid – CFR Cluj 1-1
Sportul  – Steaua 0-0
Partidele FC Vaslui – Voința Sibiu şi Petrolul Ploieşti – Dinamo, s-au disputat aseară şi s-au terminat după închiderea ediției. Etapa va fi încheiată luni, cu ultimele două jocuri : Pandurii Târgu Jiu – Astra Ploieşti (19.00, TVR şi Dolce), Gaz Metan Mediaş – FCM Târgu Mureş (21.30, Digi Sport).

Comentarii

Ultimă oră