Sari la conținut

M-am lămurit şi cum este cu noul Guvern marionetă al lui Traian Băsescu. Pe vremea lui Boc al ţâşpelea, românii erau ciumpalaci şi viermi.
La vremuri noi, tot ei, dar cu un vocabular ceva mai cizelat. Un dinozaur din PDL, liderul deputaţilor, Mircea Toader, s-a trezit vorbind şi a behăit la Realitatea: „Din 80 de oameni sau 64, câţi au murit, unul singur a murit în maşină, restul au băut şi au adormit acolo...“.
La pachet, mai adăugăm şi behăiala premierului 007, Traian Mihai Ungureanu, omul de curte al lui Băsescu, care a declarat că românii sinistraţi sunt leneşi. Aşa o fi. Nişte ciumpalaci care nu au fost leneşi când au votat PDL, dar acum viermii strică socotelile puterii.
Mai mult, după ce s-a dat cu snowmobilul la Predeal, cel mai urât preşedinte al României după 1989, Traian Băsescu, a venit să hăhăie la tembelizor că el nu pune botul la chestia aia cu Codul roşu, stare de necesitate, alertă, grozăvie etc., că el nu face jocurile opoziţiei. „Ştiu că se încearcă aproape cu disperare atragerea în dispute publice a preşedintelui. Din păcate, nu am nici disponiblitatea pentru aşa ceva şi nici nu este cazul să fim în dispute într-un moment în care oamenii suferă“, s-a arătat iscusit marinerul de la Cotroceni.  Deh, să nu care cumva să i se şifoneze imaginea şi aşa morfolită de popor.
Din partea mea, să nu declare nimic, dar dacă are sânge în instalaţie, să ia puţin gluma asta nereuşită de Guvern, să-i dea un şut undeva şi să pună dracu nişte oameni în funcţii care ştiu ce trebuie făcut când nu suntem sinistraţi, dar mor zeci de oameni în casele lor, îngropaţi în zăpadă de câţiva metri.
Iar tupeul jegos de a da vina doar pe primării este incredibil. Drumurile Naţionale ţin de CNADR, adică de Ministerul Transporturilor, adică de Guvern.  Adică, de nişte handicapaţi care doar ştiu să semneze contracte cu comisioane grase cu regii asfaltului, nu să organizeze acţiuni de salvare a românilor din calea terorii albe. de Sebastian Dan

Comentarii

Ultimă oră