Sari la conținut

Cine prinde şi condamnă Gorbunovii de la Braşov?

Serghei Gorbunov a fost arestat pentru 16 ani. Dar nu de vreo instanţă din Braşov. Ar fi fost o veste care trebuia să ne bucure, în contextul în care văd că, încet-încet, se pune un praf gros pe dosarul referitor la jaful de la casa de schimb valutar din Braşov, în urmă căruia două familii au rămas îndoliate.
La Alba, Gorbunov a fost condamnat pentru o tâlhărie comisă la Deva, asupra patronului unei case de schimb valutar. Până la proba contrarie, Gorbunov nu este implicat în cazul de la Braşov, fiind doar unul dintre suspecţi, dar mulţi dintre braşoveni sunt sceptici că vor vedea rezolvat acest caz de către oamenii legii. Va fi, probabil, încă unul dintre celebrele cazuri, despre care presa va scrie ca fiind „crime perfecte“. La fel cum se întâmplă cu cazul dublei crime de la Farmaceea Thea, când bietele femei au fost ucise nu se ştie de cine, sau al celor doi bătrâni de la Bran.
Vorbim despre crime înfiorătoare, la care, mai în glumă, mai în serios, oamenii legii se pare că nu  preau au mare lucru ca probe.
Din păcate, acesta este climatul de siguranţă de la Braşov, chiar dacă, statistic vorbind, poliţiştii ne spun că au scăzut faptele cu violenţă. de Sebastian Dan

Comentarii

Ultimă oră